INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@megido
možda je asku i bidu nejasno moje gornje zadnje pitanje… ? jel tebi jasno, ako je… ajd budi tako dobar pa daj odgovor… hvala… [emo_namigusa]

@ZZTop:

Nije problem. Zahtjevi za PSN stizu u FINU svakodnevno i procesi predstecajne nagodbe se otvaraju. Npr. za poznatu PUNT-R-A otvoren je prije tjedan dana, a zahtjev je poslan poslije roka od 90 dana.

Po tebi znaci vise niti jedna tvrtka ne bi mogla uci u PSN?

@ZZTop
:

Nije problem. Zahtjevi za PSN stizu u FINU svakodnevno i procesi predstecajne nagodbe se otvaraju. Npr. za poznatu PUNT-R-A otvoren je prije tjedan dana, a zahtjev je poslan poslije roka od 90 dana.

Po tebi znaci vise niti jedna tvrtka ne bi mogla uci u PSN?

Može, ali za te zahtjeve su važeći rokovi po osnovi članka 48. ZFPPN e, sad… ako znate koji su ti rokovi… onda ćete vjerovatno lako zaključiti i krajnji rok odnosno točan datum do kada treba biti donešeno pozitivno ili negativno riješenje u svezi Ingrinog predanog prijedloga nagodbe-a …, a predanog 18.04. …
Lp

ĐĐ dobio posao od 46Milja kuna a eno ga u minusu sa niti 20 Tisućica kuna. Dakle o čemu ovisi cijena dionice? Od kupaca i prodavača, i ništa drugo.

neće uvijek biti ovako.

Ovisi kao na lotu… ovisno o visini uloga tj. prekriženih brojeva koji će možda biti ili ne biti dobitni… A burza je hazard zar ne…?

@ZZTop:

Pisao sam vec o tom roku od 8 dana. To sto FINA (odnosno nagodbeno vijece) ne moze obraditi sve zahtjeve na vrijeme, to je njihov propust, a ne propust INGRE.

Pratio sam DIOKI i DINU i prvi rezultati sastanka nagodbenog vijeca su dosli tek oko mjesec dana od podnosenja zahtjeva za PSN. Kod Dalekovoda je to bilo nesto manje, ali puno vise od 8 dana.

Dakle, i taj rok mozete okaciti macku o rep.

Koliko vidim, svaki dan se otvori 10ak predstecajnih nagodbi. Ocito im kapacitet ne pokriva adekvatno dolazak zahtjeva za PSN.

Razumijem što su strpljivi kupci, ali neznam što li su toliko strpljivi prodavači, a naslagali se u lipu na asku. Nije velika razlika ako prodaju po bidu, neće puno izgubiti. Što li im se ne prodaje?
Tako je brale pokupi se sa aska i lupi po bidu. Nemaš više što čekati, ide se dalje u perspektivnije dionice u kratkoročnom vremenu.

neće uvijek biti ovako.

Ima li novih informacija???

Ima li novih informacija???
Nema.

ima jedan problem. svi su unutra i čekaju dobru vijest od nagodbe. a većina koja se nakrcala zadovoljiti će se sa pola kune po dionici. zato me zanima tko će biti taj koji će kupovati ako krene gore jer mislim da će trebat ogromna količina da se probije neka granica od 4,5kn , To je opet nekako gledano s pozitivne strane, bolje nit ne razmišljat što bi se dogodilo kad bi ti svi koji su unutra krenuli prodavati da se izjalovi ovo s predstečajnom nagodbom. al barem da se nešto pokrene ,gore il dole,ovako je užasno dosadno!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

kaj znaš …kad je išla prošle godine do 12..nije bilo otpora … ne bu ni sad 🙂 ..

@ZZTop
:

Pisao sam vec o tom roku od 8 dana. To sto FINA (odnosno nagodbeno vijece) ne moze obraditi sve zahtjeve na vrijeme, to je njihov propust, a ne propust INGRE.

Pratio sam DIOKI i DINU i prvi rezultati sastanka nagodbenog vijeca su dosli tek oko mjesec dana od podnosenja zahtjeva za PSN. Kod Dalekovoda je to bilo nesto manje, ali puno vise od 8 dana.

Dakle, i taj rok mozete okaciti macku o rep.

Koliko vidim, svaki dan se otvori 10ak predstecajnih nagodbi. Ocito im kapacitet ne pokriva adekvatno dolazak zahtjeva za PSN.

predviđeni rok za dopunu dokumentacije je 40 dana… pa si vi sada iskalkulirajte konačni rok/datum za pozitivnu ili negativnu odluku od strane nagodbenog vijeća…
Lp

New Report

Close