INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stari moj tvoj svaki post je na drugom narječju …
Samo se javi kad otvoriš novi nick…
slobodno ti ćekaj 2 kune ali ako ti je hitno ostavi adresu pa ću ti ih ja poslati da ne ćekaš previše[emo_smijesak]
to ti je nas prijatelj dvokunaŠ ..nek se malo druzi sa nama ovdje ,pusti .. strah je prevelik ovdje ,trebat ce nam takvih sto vise kad budemo prodavali ..

alzir igra ..[emo_palacg]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Kada bi trebala biti spoznaja uspjeha PSN-e?
Hvala

Kada bi trebala biti spoznaja uspjeha PSN-e?
Hvala

Najaksnije 120 dana od otvaranja predstecajne nagodbe. Posto ona nije jos otvorena ne zna se ni kraj.

Zahtjev je predan 18.4, ali nagodbeno vijece jos nije obradilo zahtjev tako da nagodba sluzbeno jos nije ni otvorena.

Ocekujem ovaj ili slijedeci tjedan da ce se to dogoditi, a time najkasniji zavrsetak PSN negdje u rujnu.

Leont !

Koliko sam ja obavješten, treba prvo dopuna plus odredjena komlikacija, a onda tek slijedi dugoročno ko koga. Mislim da su Opi i ekipa ne samo nas več i sebe navukli na and road. Ako im uleti koji investitor ili kriza oslabi , bila bi još koja nada. A to znamo da nema šanse, kriza tek svoje treba odradit još u praksi. Teška vremena su pred nama.

Dopuna ide ako nisu predali sve potrebne dokumente. To je sasvim moguce i vjerojatno ce imati 40 dana rok za dostavu dokumentata koji nedostaju (ako nedostaju).

Ne znam sta bi bila “odredjena komplikacija”?

Ono sto je bitno je da nagodbeno vijece moze odmah donijeti rjesenje o deblokadi racuna, cak i prije nego je sluzbeno otvorena PSN. (kao sto je bilo kod DIOKIa)

Pardon !

Krivi vrstni red posta, prvo problemi onda moguča dopuna ,a onda opet problemi.
Pa reci ti meni, kad Ingrica nije imala problema i oli ih je tako teško nač, več samo blokiran račun preko godinu dana je kaotično stanje. Mislim da je onaj zadnji vatromet od trenutnog prekida stečaja samo moguča uvertura u festival.

Sve u svemu ovo je najgora moguča situacija , kad se samo čeka, čeka , čeka….i na kraju kao i uvijek dodje opet neka vijest o čekanju i glisiranju, Lp.

Pa ceka se kao sto cekaju i svi koji podnesu zahtjev za PSN…

…nist posebno ili problematicno…

Leont !

Ma da vjerojatno si u pravu, evo i ja kupujem nazad Ingricu pa da pričekamo. Čekanje je itak neke vrte kultura. Itak su nas izdresirali, kupujemo skuplje da prodamo jeftinije, več mi ušlo pod kožu.

Leont !

Ma da vjerojatno si u pravu, evo i ja kupujem nazad Ingricu pa da pričekamo. Čekanje je itak neke vrte kultura. Itak su nas izdresirali, kupujemo skuplje da prodamo jeftinije, več mi ušlo pod kožu.

Tek si par dana na forumu, a već dosadilo čekati? Jelte, pa kud baš u ovu dionicu? Ima i perspektivnijih “stečajuša”!
A primjećujem da nisi jedini kojem je dosadilo čekati na bidu, bit će toga sve više i više! LP![emo_ooooo]

Svi očekuju radi 01.07, neki prasak i vrtoglavu zaradu. Ali moje mišljenje je da če vas prvo okititi do tog datuma , a tek onda možda i bude neku UP do vaših razina. Sad je tržište kronično bez love i treba bit oprezan.

meni nepase da raste ali izgleda da ce rasti nisam dovoljno kupio…

meni nepase da raste ali izgleda da ce rasti nisam dovoljno kupio…

imaš prodaju po 3,80 kn pa što ne kupuješ? preskupa ti je ta cijena? a tvrdiš da će dionica rasti!? prozirnog li drukanja [emo_palacd]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

New Report

Close