a neš ti šta je ingra napravila minusa u 1q -17 milja šta je to!
evo uskoro če i 2 q ako ne bude i 34 ništa nisu napravili!
..kad je spašen konstruktor onda sigurno ingra će bit spašena(pa tu je politika-MESIĆ,ŠTERN.)..A TADA NEĆE BIT OVAKVA CIJENA..to će naglo exsplodirat prema 10kn…čekam taj trenutak…
[/quote]
50kn ,u kojem stoljeću??? ti štern ,mesić i svi ostali koji sjede u upravi ingre , muzu svaki mjesec ogromne novce za plaće, ja se ne sijećam da je ingra preko ijednog od njih ugovorila ikakav posao,a pomnožite njihove plaće sa mjesecima koje su do sada proveli u ingri pa ćete znat reći kolike su minuse priskrbili za ingru. Vidjeti ćemo na kraju koji je cilj ove agonije, da se kroz plaće izmuze sva lova što se može izmusti,il će ipak neki od te gospode ingri donijeti nešto dobroga..?!
@optimist1
A zakaj si tak baš-baš negativan … i to u futuru?
[emo_zacudjen]
samo postavljam pitanja , moram kad netko tvrdi da će cijena narasti 1500%.
Nažalost račun i dalje blokiran, broj poslova u 2013 jedank je 0. Pa što onda više treba dodati?? S ovoliko posla ne može se niti godišnja kamata za kredite pokrpati a kamoli nešto više. inaće sam optimist,al kod ove dionice sve manje i manje.
Sve iskipal, neče me više Ingra vidjet i da je 500. Bio sam uporan ali što je previše je previše. Opi nas je tako stručno naglisirao da, svaka mu dala. Moje osobno mišljenje, ide ingrica na 1,50 pa do 2 kunice. Lp i sritno vam bilo.
Milanović Bjelovarčanima: Gradimo brzu cestu prema Koprivnici
“Brza cesta se gradi prema Koprivnici i to je nešto što ide i što će biti gotovo. Gradi se i prema Bjelovaru i do Farkaševca će doći iduće godine – kazao je danas premijer Zoran Milanovic..”
Iz godisnjeg FI:
“Zaključena su dva ugovora za izgradnju državnih cesta u Bjelovarsko-bilogorskoj, Splitskodalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, kao i ugovor za izgradnju Podravskog „Y“, dionica Vrbovec-Bjelovar, trasa i čvor Farkaševac…“
Kolega S400 pa to je opet ovaj koji svaki dan otvara novi nick i pjeva o 2 kune..baš smm mu se smijali prije neki dan evo ga opet
Bože pomozi…koji promašen slućaj
već 3 godine stalno iste priče, a pomaka, nema…jedini pomak je gomilanje gubitaka iz godine u godinu
Data,
Onaj komga zamiriše taj ga i spusti, vjerojatno si več navika na change nick names. Ja nikad a neznam zašto bi to radia??
Uglavnom javim se vam na 1,5 do 2 tek toliko usput [emo_namigusa].
ZZ-izi če vam uredno sve posložit za čitanje [emo_cool], večih paranoičnih judi nema nigdje, sve tajni agenti , zavjere i slično, no ja život ide dalje. Lp.
Stari moj tvoj svaki post je na drugom narječju …
Samo se javi kad otvoriš novi nick…
slobodno ti ćekaj 2 kune ali ako ti je hitno ostavi adresu pa ću ti ih ja poslati da ne ćekaš previše[emo_smijesak]
Imate još jako, jako malo vremena za “uskakanje” na ovoj cijeni. LP![emo_cool]
Imate još jako, jako malo vremena za "uskakanje" na ovoj cijeni. LP![emo_cool]
a onda će se uskakati po znatno nižoj?
ne znam kako ti se da pisati ovakve bezvezarije iz mjeseca u mjesec??