INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Predstećajna nagodba i 11% povećanje dobiti nije dobra vijest daj me poškalklji
pogledaj graf kamo je krenulo prije nego se Ingra gradnja poćela iskrcavati

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

izgleda je onih 15.000 komada jučer po bidu bilo zadnje od ingra-gradnje

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

O kakvoj dobiti vi pričate i koka lažete, dug ove firme je oko 1 milijardu kuna i to je prava istina.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ovaj dvokunaš svaki dan po jedan nick otvori bubne 2 kn i ode po novi nick ,,ovo mu je vec petnaesti [emo_smijesak]

http://www.ingra.hr/index.php?page=refpage&id=9&rid=51 ovdje se kuhaju novi ugovori [emo_plazi]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Neznam zašto, ali zadnjih dana počeo nos da mi raste! Nešto “njušim”![emo_smijesak]

O kakvoj dobiti vi pričate i koka lažete, dug ove firme je oko 1 milijardu kuna i to je prava istina.
[/quote]

Istina je, dužni su ko grčka, prodaju maglu, ali činjenica je da iz nkeog razloga još uvijek nisu u stečaju, za njih zakon ne vrijedi, a to govori da imaju debelu podršku negdje u samom vrhu vlasti. Nažalost u Hr. pojedinci su imuni na zakon. Jedino što se možemo nadati da ce osim debelokožaca, i mali dioničari imati neke koristi od ovog iminutiteta.

..kad je spašen konstruktor onda sigurno ingra će bit spašena(pa tu je politika-MESIĆ,ŠTERN.)..A TADA NEĆE BIT OVAKVA CIJENA..to će naglo exsplodirat prema 10kn…čekam taj trenutak…

Neznam zašto, ali zadnjih dana počeo nos da mi raste! Nešto "njušim"![emo_smijesak]

Da nije povećana količina razno raznih peludi!!!

[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Neznam zašto, ali zadnjih dana počeo nos da mi raste! Nešto "njušim"![emo_smijesak]

Znaš kome nos raste, Pinokiu i to kad laže (svaka sličnost slučajna)[emo_smijeh]….

..kad je spašen konstruktor onda sigurno ingra će bit spašena(pa tu je politika-MESIĆ,ŠTERN.)..A TADA NEĆE BIT OVAKVA CIJENA..to će naglo exsplodirat prema 10kn…čekam taj trenutak…
Kojih 10 kuna? Kad INGRA krene kako treba i 50 će brzo biti sića. Vratiće se ona na put stare slave u stoticama kuna. Pitanje je vremena, a to nam je nekako najvažnija-instant generacija.

neće uvijek biti ovako.

Vidljivo štopanje rasta zadnjih mjeseci. Zašto se toliko štopa i to veoma strpljivo i požrtvovno? Bumo vidli ne.

neće uvijek biti ovako.

auto nalog je postavljen ,cim se skupi dovoljno prodaje ispod 3.70 ,ciscenje i pospremanje na sigurno …[emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close