Predstećajna nagodba i 11% povećanje dobiti nije dobra vijest daj me poškalklji
pogledaj graf kamo je krenulo prije nego se Ingra gradnja poćela iskrcavati
izgleda je onih 15.000 komada jučer po bidu bilo zadnje od ingra-gradnje
O kakvoj dobiti vi pričate i koka lažete, dug ove firme je oko 1 milijardu kuna i to je prava istina.
ovaj dvokunaš svaki dan po jedan nick otvori bubne 2 kn i ode po novi nick ,,ovo mu je vec petnaesti [emo_smijesak]
http://www.ingra.hr/index.php?page=refpage&id=9&rid=51 ovdje se kuhaju novi ugovori [emo_plazi]
Neznam zašto, ali zadnjih dana počeo nos da mi raste! Nešto “njušim”![emo_smijesak]
O kakvoj dobiti vi pričate i koka lažete, dug ove firme je oko 1 milijardu kuna i to je prava istina.
[/quote]
Istina je, dužni su ko grčka, prodaju maglu, ali činjenica je da iz nkeog razloga još uvijek nisu u stečaju, za njih zakon ne vrijedi, a to govori da imaju debelu podršku negdje u samom vrhu vlasti. Nažalost u Hr. pojedinci su imuni na zakon. Jedino što se možemo nadati da ce osim debelokožaca, i mali dioničari imati neke koristi od ovog iminutiteta.
..kad je spašen konstruktor onda sigurno ingra će bit spašena(pa tu je politika-MESIĆ,ŠTERN.)..A TADA NEĆE BIT OVAKVA CIJENA..to će naglo exsplodirat prema 10kn…čekam taj trenutak…
Neznam zašto, ali zadnjih dana počeo nos da mi raste! Nešto "njušim"![emo_smijesak]
Da nije povećana količina razno raznih peludi!!!
[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa]
Neznam zašto, ali zadnjih dana počeo nos da mi raste! Nešto "njušim"![emo_smijesak]
Znaš kome nos raste, Pinokiu i to kad laže (svaka sličnost slučajna)[emo_smijeh]….
..kad je spašen konstruktor onda sigurno ingra će bit spašena(pa tu je politika-MESIĆ,ŠTERN.)..A TADA NEĆE BIT OVAKVA CIJENA..to će naglo exsplodirat prema 10kn…čekam taj trenutak…
Vidljivo štopanje rasta zadnjih mjeseci. Zašto se toliko štopa i to veoma strpljivo i požrtvovno? Bumo vidli ne.
auto nalog je postavljen ,cim se skupi dovoljno prodaje ispod 3.70 ,ciscenje i pospremanje na sigurno …[emo_smijesak]