INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo nije točno osigurano je samo do 100 000 HRK.

Za vas kolega, novi zakon:

Zaštita investitora

“- Poput štediša u bankama, i mali će ulagači na burzi biti osigurani do 20.000 eura. Isti osigurani iznos vrijedi u EU, pa ga ni mi nećemo mijenjati – kaže Samodol. Isti će se iznos, naime, primijeniti i kod osiguranja depozita u bankama, dakle oko 160.000 kuna umjesto sadašnjih do 100.000 kuna. Postupak naknade novca malim ulagačima na burzi pokretao bi se u slučaju kada brokerska kuća iz određenih razloga ne bi mogla ispuniti svoje financijske obveze prema klijentima ili ne bi mogla vratiti njihove vrijednosne papire koje drži za račun klijenta, a ne postoji mogućnost da se u kratkom vremenu takva situacija promijeni. Odnosno, u slučaju stečaja, prijevare ili likvidacije brokerske kuće koja zbog toga ne može ispuniti svoju obvezu prema investitorima, ulagači bi se namirivali iz tzv. sheme osiguranja investitora ili tzv. kompenzacijskog fonda. Nositelj tog projekta je Središnja depozitarna agencija. U punjenju fonda sudjelovali bi svi članovi burze, a ako bi se dogodio osigurani slučaj, investitori bi se namirivali prema određenom kriteriju.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koji je sad ovo k**ac. Stavio 50 komada na kupnju i nitko da me pokopi. Što vam je sad malo 39.000. A jutros ste bili spremni prodati po 38.000 i manje.

dobro se istresaju na prodaji. Od onog velikog naloga nije ostalo puno. Samo 13 komada

HAHAHA….
Nestalo 50kom na kupnji…i došlo novih 50 kom…..[thumbsup]
Danas su se mirovinci stvarno zainatili…..

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

HAHAHA…. Nestalo 50kom na kupnji…i došlo novih 50 kom…..[thumbsup]

Izgleda da danas moram puno para uložiti. Nisam računao, ali došla su takva vremena ad se treba pomoći prijateljima.

od novog naloga (50 komada) ostalo još 15 komada. Sipa se sa prodaje.

ovim tempom odemo ispod 39k, ako netko ne napravi branu na toj cijeni

nema više kupnje na 39k

nema više kupnje na 39k

Ima, vrebaju oni. Ne stavljaju više po 50 kom nego po 1 komad. Da se zna da su ovdje na kupnji.

kolega, ako vi tako kažete, ali ne bih rekao da to pije vodu

robertus: ” nema više kupnje na 39k ” Ima, vrebaju oni. Ne stavljaju više po 50 kom nego po 1 komad. Da se zna da su ovdje na kupnji.

A tko nam je opet to došao na kupnju……
Kad ti kažem,,,,,vrebaju…..[thumbsup]
I opet popapan….

Je.. me pas ako to nije 90 % ista ekipa i na strani K i i na strani P.Čas malo 25 ili 50 kom na prodaji pa onda na kupnji.Ima pravo Matrix treba se ići malo rekreirati.

slažem se da je to sve igra da se cijena spusti. Prvo veliki nalog na kupnji, a onda dolazi veliki nalog na prodaji da cijene ne može gore, već samo dolje. Mislim da Ivek to zove teranje ribe u mrežu. Ivek jesam u pravu????

New Report

Close