INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očekivao sam gori izvještaj. Ide na bolje, još kad odblokiraju račun, rezervirani stanovi odmah se unovčuju i 2Q već u plusu. Pozz do Četvrtka. Provedite se sutra i pazite na alkohol.

Zaista, za par mjeseci na INGRI bi mogli u poslovanju vidjet i plus….super!!

ps Bolji poznavatelji, inženjeri, u kojoj je fazi gradnja škole u Azerbejdžanu, skupa rade INGRA – TEHNIKA!

[/quote]

LOL…e svaka Vam čast..ja mislim da će ingra ove godine isplatiti dividendu. Da nagradi svoje dijoničare

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

zato je ovih dana ingra padala jer su pojedinci znali prije izvjesce,danas mislim da nece vise padati jer je pad vec odraden, tako da danas ocekujem blagi oporavak cijene barem na 3,80-4,00kn

Izvještaj se može različito sagledati. Pozitivnih pomaka itekako ima. Manji prihod ali i rashod, manji gubici na nekim područjima…
Uglavnom pozitivna perspektiva.
Uostalom, pogledajte druge građevinare, katastrofa od izvješća.
Danas će biti pokušaja rušenja, no INGRA gradnja je prestala prodavati-pokrili su obveze i neće više prodavati.

neće uvijek biti ovako.

Izvješće uglavnom očekivano.Treba pogledati koliko u sadašnjem dugu participiraju kamate koje će u predstečajnoj biti brisane,čini mi se popriličan iznos ima tu i dosta duga državi,pogledajte malo kako se to rješavalo u dosadašnjim predstečajnim nagodbamo,otpis i do 40%,ako ovdje nema skrivenih dugovanja u predstečajnoj bi dug mogao biti sveden na oko 600 mil.kn a samo arena pokriva oko 500 mil.kn i dvori lapad oko 300 mil.kn,tu je i deblokada racuna te ako je istina i vec postignut sporazum s vjerovnicima.Očekujem pokušaj spuštanja do 3,5 kn a zatim prema gore?

Što se ovdje radi to nije normalno usprkos blokiranom raćunu INGR je povećala prihode …u isto, tromjesjećju prošle godine raćun nije bio blokiran a netko ruši i dalje dionicu katastrofa

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

samo 20 k . na bid ,,nema vise ? [emo_zacudjen][emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Što se ovdje radi to nije normalno usprkos blokiranom raćunu INGR je povećala prihode …u isto, tromjesjećju prošle godine raćun nije bio blokiran a netko ruši i dalje dionicu katastrofa

Htjedoh reći povećala dobit

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

to sto vi racunate to uopce nema veze,ingra je politicka firma i ako neki politicar zazeli ingra ce biti 300kn isto tako ako pozeli da nestane bit ce 0kn, a dobro znamo tko stoji iza ingre tako da ja mirno spavam.

U rashode su uračunati i troškovi povezani sa poslovima koji se rade a koji jiš nisu uprihodovani-završeni.

neće uvijek biti ovako.

Što je sada ovo? Zastoj, taman kada sam se ja postavio na bid. To nije pošteno, dajte još malo. Aloo Ingra gradnja, sipnite još koju deseticu tisućica. Nije valjda da ste gotovi sa prodajom?

neće uvijek biti ovako.

Ingra gradnja ipak prodaje i danas. Pa idem u kupnju, na bidu naravno.

Ingra gradnja nakon što je prodala min. 60.000 kom dionica INGREprodaje dionice Ingre i danas…? tko zna možda nešto više između vas dvoje… ona ili ti?

i još poneki novi poslići 🙂

New Report

Close