INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Medveščak je službeno član KHL – 2. najveće lige na svijetu.

Što je prevagnulo za odabir baš M. s obzirom na veličinu drugih klubova i zemalja?

“Medvjedi” će igrati u Areni bez obzira u čijem će vlasništvu ona biti u skoroj budućnosti.

Sviđa mi se ova igra.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

optimist1@ za tvoju info. ingra gradnja jedino trejda iz top 10 uredno sa cca 50-70k vec godinu dvije…nista novo..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

4,7 mil. rezerviranja na teret rashoda razdoblja ovog tromjesječja koje se knjiži u korist prihoda nakon ukidanje odluke o rezerviranja.

Računovodstvena kreativnost.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

optimist1@ za tvoju info. ingra gradnja jedino trejda iz top 10 uredno sa cca 50-70k vec godinu dvije…nista novo..

u posljednjih godinu dana do jučerašnje promjene stanje je bilo nepromjenjeno na 274.271 kom znaći nije bilo nikakvih trejdova.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Očekivao sam gori izvještaj. Ide na bolje, još kad odblokiraju račun, rezervirani stanovi odmah se unovčuju i 2Q već u plusu. Pozz do Četvrtka. Provedite se sutra i pazite na alkohol.

Zaista, za par mjeseci na INGRI bi mogli u poslovanju vidjet i plus….super!!

ps Bolji poznavatelji, inženjeri, u kojoj je fazi gradnja škole u Azerbejdžanu, skupa rade INGRA – TEHNIKA!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

u posljednjih godinu dana do jučerašnje promjene stanje je bilo nepromjenjeno na 274.271 kom znaći nije bilo nikakvih trejdova.
[/quote]ok ako pratis,ja ne bas..znam da su svojedobno trgovali..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

20 milijuna gubitka na q1 2013… na 9 milijuna prihoda…

Dobra je Ingra

itekako dobra na ovoj cijeni ..obzirom na danasnja izvjesca..ima tu i gorih(vrlo skupih) gubitasa
[/quote]

Slažem se.

Ingru bar svi znaju da je u problemima.

PTKM, DDJH su toliko precjenjene i umjetno podignute da je INGRA best buy za njih, slažem se sto posto.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ovo je dionica kojoj vjerovatno više pomoći nema gubitci se samo gomilaju iz kvartala u kvartal iz godine u godinu jedino što se ovdje smanjuje je broj radnika koji je došao na nekih desetak, toliko radnika ima jedna mala pekara u mome kvartu.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

mislim da će biti zanimljivo otvaranje te trgovanje nakon istog… [emo_namigusa]

Istine radi:

Iz izvjesca:

“Neto financijski dug na dan 31.03.2013. iznosi 918 milijuna kuna i smanjen je za 3
milijuna kuna u odnosu na 31.12.2012. kada je iznosio 921 milijun kuna”

Takodjer ukupni broj zaposlenih je 104 i, koliko vidim, povecan je za nekoliko ljudi.

@2,79kn je bilo zadnje dno! Lp

@12,75kn je bio vrh zadnjeg velikog skoka! Lp

New Report

Close