INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra 1Q, što se očekuje? Ja očekujem gubitak ali puno manji od prošlog 1Q.

neće uvijek biti ovako.

ima tkolink na prijedloge predstecajne ili tome slicno? :/ da se ne mlati prazna slama..

nekako nema na prodaji sta je to ja cekam na 3kn 50000 neda niko ,pa sta je to????’

plan (im) je kupit oko 3,6(opet[emo_vrtimise]) pa probat dic na npr 4,3(opet[emo_vrtimise]) pa ak ,vjerojatno ne uspije izac na oko 4(opet[emo_vrtimise]

a ,naravno,u medjuvremenu drukat ili pustit druge da rdukaju na brojke tipa 5,10…izaberi jedan broj,sigurno ces pogrijesiti(opet[emo_vrtimise])

nevjerojatno kako to svaki put uspije,preko cijih ledja?[emo_zacudjen]

ima tkolink na prijedloge predstecajne ili tome slicno? :/ da se ne mlati prazna slama..

.. ima samo indicija iz revizorskog izvjesca da se plan temelji na izdavanju dugotrajnih obveznica ili prodaje Laniste d.o.o

Dakle, bez izdavanja novih dionica, a to je najbolja vijest za male dionicare.

ovako se vec da nesto skupit…[emo_palacg]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sutra 1Q, što se očekuje? Ja očekujem gubitak ali puno manji od prošlog 1Q.
…manji gubitak…prihodi od ugovorenih poslova 2011-2012 su dolazili na naplatu…arena… predujmovi iz HR-ceste…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Prodaja melje i melje.

Da mi je vidjeti te likove uživo da im stisnem ruku.

Stvarno su legende.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Nije uspjelo drukanje da ide na 10kn pa sada slijedi trežnjenje na 3,5kn.

Struktura dioničara čudo jedno…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

HGK: Kazahstan je prilika za hrvatske građevinare

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

koliko je takvih naslova u zadnjih 5 godina objavljeno kroz naše medije, pa se nikada ništa nije realiziralo, to su gluposti tek toliko da se nešto piše… svi čekaju hrvatske građvinare.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close