Aloha, sa Južnih mora ekipa [emo_smijeh]
Nije me bilo ohoooo, al sam vas pomalo pratio da vidim kako ste mi…onaj Zmijoljubac je ponovno aktivan, a to znači opet potop pa on pošalje par poruka koje bi kao trebale vratiti samopouzdanje labilnima….he, he , he…pa daj me nemojte nasmijavati sa odblokiravanjem računa i novim uzletom…ne bu se niš značajno desilo do ljeta, pa onda ni prek ljeta i onda možda kad se sv vrate sa godišnjih pa im možda dođe pa se možda i dogovore. A možda i ne…..puno vas pozdravljam i ostavljam sa tom mišlju jer moram ići da mi se koktelčić ne zgrije na tom suncu. Pusa [emo_namigusa]
Nitko ne zeli komentirati cinjenicu da se plan restrukturiranja temelji na prodaji ili izdavanju dugorocnih obveznica Laniste d.o.o? (izvor: Revizorsko izvjesce)
Dakle, nema izdavanja novih dionica.
200 milja eura je prioritet ako prođe a sa tom količinom se vračaju svi dugovi i još ostane za nova ulaganja bez ulaska novog investitora i novih dionica. Vidjeti ćemo uskoro
Nitko ne zeli komentirati cinjenicu da se plan restrukturiranja temelji na prodaji ili izdavanju dugorocnih obveznica Laniste d.o.o? (izvor: Revizorsko izvjesce)
Nove dionice će se izdavati tek kada se podmire sva pristigla dugovanja kroz model izdavanja dugoročnih obveznica od 200 mil. Eura (možda i manji iznos).
Sigurno Vas cijena izdavanja “žulja”! I treba da Vas “žulja”![emo_smijeh]
Nove dionice će se izdavati tek kada se podmire sva pristigla dugovanja kroz model izdavanja dugoročnih obveznica od 200 mil. Eura (možda i manji iznos).
Sigurno Vas cijena izdavanja "žulja"! I treba da Vas "žulja"![emo_smijeh]
[/quote]
Koliko godina,desetljeća ili stoljeća treba 13 zaposlenika Ingre da vrate 700.000.000,00 kuna -podatak iz Fine?
Vaš link …
Moderator u čemu je problem, jeli poslovni još u akciji, pa ne želite pustiti post sa činjenicama iz službene objave.
NAČELAN DOGOVOR SA KLJUČNIM VJEROVNICIMA POSTIGNUT !!!
Ovdje se ne radi o činjenicama. “NAČELAN DOGOVOR” nije ništa osim fraze.
Tek kada se postigne nagodba može se govoriti o dogovoru.
Pozdrav
Držimo fige da sve prođe prema planu.
[/quote]
Koliko godina,desetljeća ili stoljeća treba 13 zaposlenika Ingre da vrate 700.000.000,00 kuna -podatak iz Fine?
[/quote]
Vaše nepoznavanje stvari me nimalo ne iznenađuje! Nedavno ste tako isto “lupetali” kako Ingra nema ni kolica za beton i malter. Kao da im je to osnovna djelatnost. Ingra je developer, ugovara, spaja, projektira, povezuje, unajmljuje podizvođače, radi “mozgom” i kao takva će i opstati. Problem nikada nije bio nešto sagraditi, ali veliki problem je objediniti i povezati građevince različitih profila da bi se na kraju gotov projekat predao investitoru, naručiocu. Ingra u tome ima desetljeća iskustva i povjerenje investitora. Čak i ovakvoj teškoj situaciji kada su propali i daleko veći svjetski građevinari Ingra opstaje. Bez obzira na masu onih koji izmišljaju različite načine kako bi stalno bacali “klipove” pod točkove. Badava Vam, mi idemo dalje, a Vaši klipovi će Vam se vratiti kao bumerang u glavu.
Ingra ima trenutno 99 uposlenih koji su iz određenih razloga raspoređeni u tvrtke kćeri (isplata plaća jer je račun matične firme blokiran). Dug od 700 milijuna kuna je daleko manji od imovine kojom Ingra raspolaže. Čak je manji nego sam i sam mislio.[emo_palacg]Polako se i to rješava, a za nedugo vremena većina će Vas “pognute” glave odšetati sa ovoga foruma. Ugodan vikend![emo_smijesak]
[/quote]
[/quote]
Vaše nepoznavanje stvari me nimalo ne iznenađuje! Nedavno ste tako isto "lupetali" kako Ingra nema ni kolica za beton i malter. Kao da im je to osnovna djelatnost. Ingra je developer, ugovara, spaja, projektira, povezuje, unajmljuje podizvođače, radi "mozgom" i kao takva će i opstati. Problem nikada nije bio nešto sagraditi, ali veliki problem je objediniti i povezati građevince različitih profila da bi se na kraju gotov projekat predao investitoru, naručiocu. Ingra u tome ima desetljeća iskustva i povjerenje investitora. Čak i ovakvoj teškoj situaciji kada su propali i daleko veći svjetski građevinari Ingra opstaje. Bez obzira na masu onih koji izmišljaju različite načine kako bi stalno bacali "klipove" pod točkove. Badava Vam, mi idemo dalje, a Vaši klipovi će Vam se vratiti kao bumerang u glavu.
Ingra ima trenutno 99 uposlenih koji su iz određenih razloga raspoređeni u tvrtke kćeri (isplata plaća jer je račun matične firme blokiran). Dug od 700 milijuna kuna je daleko manji od imovine kojom Ingra raspolaže. Čak je manji nego sam i sam mislio.[emo_palacg]Polako se i to rješava, a za nedugo vremena većina će Vas "pognute" glave odšetati sa ovoga foruma. Ugodan vikend![emo_smijesak]
[/quote]
Jako dobro znam kaj je INGRA,kaj je bila i kaj je danas kad prijavljuje za nagodbu 13 ljudi i dug od 700.000.000,00 kuna ,koji će biti definiran tek nakon KPMG-A,za par dana.Ingra ne raspolaže apsolutno nikakvim nekretnama i to je svima jasno,sve je pod hipotekom i nijednu nekretninu nemogu dati u prodaju bez vjerovnika,blokada računa preko godinu dana-zakaj?obveznice i kamate na iste-neisplaćene-i o čemu pričamo.Apsolutno nemam nikaj protiv Ingre još manje protiv dioničara,ali pišite istinu i samo istinu,a ne manipulirajte sa ljudima koji su tu ili bi bili tu.