INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobar dan kolege.
Pogledao sam unatrag par stranica, te se gotovo zgubio u hrpi besmislenih postova, odnosno izjava.
Što se tiče Ingre, njezini djelatnici, managment i uprava se spremaju za posjet jednom njemačkom gradu jer žele vidjeti kako funkcioniraju tamošnji ekološki prihvatljivi pogoni, a znam da Ingra ide u investiciju u Ivanić Gradu, stoga svaka priprema i savjet iz prve ruke nije loš.

Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme.

Veliki pozdrav [thumbsup]

Ne kupuju zato što sada ne znaju koliko vrijedi. Barem bi na INGRI mogli držati cijenu.

Rizik momak rizik, tržište kapitala nije beskonačno davanje, već postoji određeni rizik i svatko to mora znati. Mogu se zaraditi i izgubiti novci. Ulažući u banku na oročenje 160.000 kuna, nemaš apsolutno nikakvog rizika, jer imaš kamate i u slučaju propasti banke, država ti vrati novce. Ali zato zarada minimalna ili nikakva.

Ovo nije točno osigurano je samo do 100 000 HRK.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme. Veliki pozdrav [thumbsup]

Pa u tome uživamo. J**o šetnju gradom kad je napeto.

zmrklic:

” Zašto ne kupe po 40k i smanje ulaz ?

Upravo to i rade. 50 kom na kupnji.
[thumbsup]

Gdje su sada drugi, da je imalo pameti i osjećaja, sada bi se naslagalo još par većih naloga pa da vidiš povratka.
Nije za očekivati da bi netko lupio takve količine na kupnji, ipak na ovim cijenama nema fondovskih naloga , osim Šveda za koje je pitanje jesu izašli , to ću ubrzo saznati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

matrix90: ” Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme. Veliki pozdrav [thumbsup] ” Pa u tome uživamo. J**o šetnju gradom kad je napeto.

Zašto napeto?
Zbog čega?

, a znam da Ingra ide u investiciju u Ivanić Gradu, stoga svaka priprema i savjet iz prve ruke nije loš. gradom, [thumbsup]

o čemu se konkretno radi, ako nije tajna, možda kompleks stambenih zgrada

Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme. Veliki pozdrav [thumbsup]

Di će se šetati , kad pola foruma ima preko 150kg žive vage[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

matrix90: ” , a znam da Ingra ide u investiciju u Ivanić Gradu, stoga svaka priprema i savjet iz prve ruke nije loš. gradom, [thumbsup] ” o čemu se konkretno radi, ako nije tajna, možda kompleks stambenih zgrada

Ne, 3 eko tvornice u Ivanić Gradu.

matrix90: ” Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme. Veliki pozdrav [thumbsup] ” Di će se šetati , kad pola foruma ima preko 150kg žive vage[thumbsup]

Stari Grci su kazivali:…’ U zdravom tijelu, zdrav duh…’

matrix90: ” Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme. Veliki pozdrav [thumbsup] ” Di će se šetati , kad pola foruma ima preko 150kg žive vage[thumbsup]

Von Braun, bio na 2 okupljanja, nije bilo ni jednog debelog forumaša [proud]

Von Braun: ” matrix90: ” Nadalje, mislim da se većina Vas previše uzbuđuje oko cijene dionice, pa preporučujem da si uzmete daha, prošećite gradom, lijepo je vrijeme. Veliki pozdrav [thumbsup] ” Di će se šetati , kad pola foruma ima preko 150kg žive vage[thumbsup] ” Von Braun, bio na 2 okupljanja, nije bilo ni jednog debelog forumaša [proud]

Kolege želim Vam ugodno poslijepodne, a prije svega nemojte se previše obazirati na burzu, ona je takva u ovo predproljetno vrijeme…

Znate onu: ‘ [color=blue]Burza nema prošlost, kurva nema budućnost.[/color] ‘

New Report

Close