@gmaz
zar niste nedavno na ovom podforumu naveli da se ne sekirate tj. da ako treba možete čekati i 100 god. … ispričavam vam se unaprijed ako tome nije možda tako…
btw: ako znate, u kojoj je fazi ovo nedavno…:
http://izlog.limun.hr/UserDocsImages/drazbe/(197-46-a)%20rociste%2012.03.13.%20-%2013,00.pdf [izlog.limun.hr]
Ma kuda se gurate?! Pustite ih neka nam prodaju po 3,70-3,50. Vidite da im je sila da prodaju.
@megido
ajd imaj malo poštovanja prema ovoj zajednici… molio si neki dan da te ožene sa 20.000 kom na 4,05, “usrečili su te u potpunosti …” … i što sad ponovo hoćeš?
ja se ne sekiram, gdje ti to vidiš. Što se tiče Dubrovnika znam trenutno stanje ali 8am ga neću reći zato jer niste zaslužili.
ja se ne sekiram, gdje ti to vidiš. Što se tiče Dubrovnika znam trenutno stanje ali 8am ga neću reći zato jer niste zaslužili.
ma nema frke… al svu tražbinu vjerovnika sa zatenom kamatom ste zaboravili… pustite se možebitno iznenaditi… btw. mislim da je će vanm najveći problem napravit nove ulazne kamikaze…. kad/ako aktiviraju tzv. uobćajeni stop loss od 10%… u stvari što se sekirate ako je sve 100 god. po potrebi po vama ok…
Ma kuda se gurate?! Pustite ih neka nam prodaju po 3,70-3,50. Vidite da im je sila da prodaju.
sorry na digresiji ili sl. … di ti je sada bananarama i njegog fisher inverter… su možda izašli… te tebe sada pustili samog ili… ?
@Bio sam out nekih 2mj inace ovdi sve po starome,koliko crnila cijena super se drzi. Lp
“…plan se temelji na izdavanju obveznica Laniste d.o.o ili prodaji toga drustva…”
Iz revizorskog izvjesca….
ZZtop, dočekali ste revidirano izvješće za 2012. godinu.
Da li je prema očekivanom?
Daleko ste vi od svih potraživnaja koja će se tek utvrditi… a ista mislim da će vas itekako iznenaditi… ? zašto… SKDD i ZSE…
Lp i ugodan vikend… tik-tak…