Zašto lupati po asku dok ima dobrovoljaca koji daju na bidu. Po asku tek posle 15:00.
Ništa od toga danas! Čak obrnuto je bilo…..
…akumulacija…pametno se kupuje…trejderi zadovoljni sa 2-3 % dobiti ili gubitka…hvala…
Ma koja crna akumulacija, možda na 2 kune ovo sada je rasprodaja a kupaca sve manje.
http://www.limun.hr/main.aspx?ID=922666&pojam=ingra
To je za 1,2% manje nego na početku tjedna. Od 25 dionica u sastavu indeksa Crobex rast su zabilježile samo 4. Pad cijene bilježi 20 vrijednosnica, dok se tjedna cijena Podravke zadržala na razini od 275 kn. Cijena dionice Ingre povećala se u petak na 4,33 kn (tjedni rast za 12,5%) nakon objavljene vijesti da je poduzeće postiglo načelni dogovor s vjerovnicima o planu restrukturiranja i podnijelo zahtjev za predstečajnu nagodbu kojom će se formalizirati rezultati pregovora i izbjeći stečaj.
Istodobno, u medijima se počelo govoriti kako je Ingra potaknula pregovore i inicijativu za osnivanje klastera hrvatskih građevinara. Navedene dvije vijesti podigle su cijenu dionice Ingre i Zagrebačka burza je u petak privremeno obustavila trgovanje dionicom.
Odakle sada ova informacija da je INGRA potaknula pregovore i inicijativu za osnivanje klastera?
Prodavači su nestrpljivi i nervozni, na bidu samo strpljivo dok god ima brzopletih prodavača.
Ma koja crna akumulacija, možda na 2 kune ovo sada je rasprodaja a kupaca sve manje.
[/quote]
Poslije malog pokušaja umjetnog dizanja možemo nizbrdo na neke normalne cijene.
Ne vjerujem da će burekdžije prodavati baš sa toliko velikim minusom ali da ih ima nestrpljivih ima još. Samo strpljivo oko 4. 10-20 lipa gore dole. Ovo je igra za velike ciljeve.
Jeli to mogući problemčić za Ingru tj. njene sadašnje dioničare u predstečajnoj….?
mislim zbog svih bankovnih hipoteka/tereta na imovini Ingre….
http://e-izvadak.pravosudje.hr/home.htm
pitam zbog ovog…:
zizo, inače si mi na ignore ali te košpirali pa sam vidio neki link o bankama. Ne razumiješ zemelj ulaska u predstečajnu INGRE. Oni nisu ušli po sili zakona već da bi već dogovorene stvari sa vjerovnicim, od kojih su neki i banke, kroz instituciju predstečajne rješavali dogovoreno. Dioki je slučaj za sebe.
zizo, inače si mi na ignore ali te košpirali pa sam vidio neki link o bankama. Ne razumiješ zemelj ulaska u predstečajnu INGRE. Oni nisu ušli po sili zakona već da bi već dogovorene stvari sa vjerovnicim, od kojih su neki i banke, kroz instituciju predstečajne rješavali dogovoreno. Dioki je slučaj za sebe.
Ušli su po “sili Zakona” i da izbjegnu stečaj za koji imaju sve “preduvjete”.
Pokušali su izbjeći “ovaj rasplet kao jednosmjernu ulicu”,ali očito nije išlo.
Pozdrav
Odmah nakon kupnje po ASKU slijedi istresanje po BIDU.
Što Vam to govori?
Strukture nedaju rast, i neće dati možda nikada.
Bilo bi najbolje predložiti Upravi da se dionice delistiraju sa burze, tako bi imali manje problema.
Ja sam osobno za tu provedbenu odluku jer ovo nema smisla.
Pratim INGRU godinama,pritisak na cijenu dionice ovdje graniči sa urotom
Nije mi jasno tko i zašto ali netko konstano sili dionicu da bude što jeftinija.Očito netko snažno drži ovu dionicu u svojim rukama i radi sa cijenom što mu volja,a najčešće ju ruši na razine ispod svake logike.
Znamo po koliko je bila dokapitalizacija i koliko je dionica vrijedila prije ,ova cijena sada je nerazumno niska.
Pratim INGRU godinama,pritisak na cijenu dionice ovdje graniči sa urotom
Nije mi jasno tko i zašto ali netko konstano sili dionicu da bude što jeftinija.Očito netko snažno drži ovu dionicu u svojim rukama i radi sa cijenom što mu volja,a najčešće ju ruši na razine ispod svake logike.
Znamo po koliko je bila dokapitalizacija i koliko je dionica vrijedila prije ,ova cijena sada je nerazumno niska.
Sve znamo, jedan skrbnički prodaje….al kako sam pisao obrazac trgovanja na INGRI je spuštanje – akumuliranje na 3,5 – i urnebesno podizanje na svaku iole pozitivnu vijest!!!