…akumulacija…pametno se kupuje…trejderi zadovoljni sa 2-3 % dobiti ili gubitka…hvala…
Evo i liste 10 najvećih dužnika s prijavljenim obvezama većim od 10 milijuna kuna:
Dina + Dioki (iznos: 2,09 mlrd. kuna / broj zaposlenih: 723)
Dalekovod (1,57 mlrd. kuna / 760)
Hoteli Novi (1,47 mlrd. kuna / 0)
Nexe grupa (1,28 mlrd. kuna / 49)
Optima telekom (1,04 mlrd. kuna / 206)
Konstruktor-inženjering (1,01 mlrd. kuna / 1121)
Ingra (700 mil. kuna / 13)
8. Varteks (688,9 mil. kuna; 1863)
Sportski grad TPN (Split) (600 mil. kuna /14)
Badel 1862 (595,8 mil. kuna / 516)
Zar nije Milijarda kuna? Zizi, izvuci ti pravo stanje.
možda neka skupina već ima info te uvid u revizorsko izvješće te zadnje stanje duga i imovine Ingre.. pa se ista možda kipa prije objave neovisnog revizorskog izvješća…
[/quote]
Kolega pa vi se još samo uzdate u revizora da će naći neku “crnu rupu”! E pa nema “crne rupe”. Sve su rupe otkrivene još u zadnjem izvješću. Nema ovdje Jure i klape. Sve je transparentno i pošteno, samo što drugi ne igraju tako, pa se moramo i mi dovijavati kojekakvim zakonskim “spletkama”. Takva su vremena, oko nas “vukovi i lavovi”, najradije bi nas popapali, ali kao što još jutros napisah: “Neće moći ove noći…….” LP![emo_smijeh]
jao kakav krš i lom u prvih 5 minuta 35 000 komada po bidu
inverter ja tebi mogu čestitat što si ekipu oženio
juče sam čestito kupcima preko 4kn i onima šta če to postat a biče još kupaca preko 4kn kolko vidim
[/quote]
kupaca iznad 4kn sve manje ali još ih ima neka zato če pad bit jači i brži
juče sam čestito kupcima preko 4kn i onima šta če to postat a biče još kupaca preko 4kn kolko vidim
[/quote]
[/quote] dobro samo nemoj opet prenisko cekat ,da ti opet ne pobjegne [emo_smijesak]
[/quote]
[/quote]
ja bi to gledal obratno …jedna dobra vijest …i kupaca iznad 4 kolko hočeš ..rast će biti jak i brz …
hihihi netreba se sekirati za propušten krug na ingri biče krugova još ohohoho
Zašto lupati po asku dok ima dobrovoljaca koji daju na bidu. Po asku tek posle 15:00.
Zašto lupati po asku dok ima dobrovoljaca koji daju na bidu. Po asku tek posle 15:00.
Jučer u 15:47:15 prošlo 14.000 dionica po asku…… (cijena od 4,04-4,10)