INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…akumulacija…pametno se kupuje…trejderi zadovoljni sa 2-3 % dobiti ili gubitka…hvala…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

…zanimljiva ponuda na asku… lipa do lipe…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Evo i liste 10 najvećih dužnika s prijavljenim obvezama većim od 10 milijuna kuna:

Dina + Dioki (iznos: 2,09 mlrd. kuna / broj zaposlenih: 723)
Dalekovod (1,57 mlrd. kuna / 760)
Hoteli Novi (1,47 mlrd. kuna / 0)
Nexe grupa (1,28 mlrd. kuna / 49)
Optima telekom (1,04 mlrd. kuna / 206)
Konstruktor-inženjering (1,01 mlrd. kuna / 1121)
Ingra (700 mil. kuna / 13)
8. Varteks (688,9 mil. kuna; 1863)
Sportski grad TPN (Split) (600 mil. kuna /14)
Badel 1862 (595,8 mil. kuna / 516)

Zar nije Milijarda kuna? Zizi, izvuci ti pravo stanje.

neće uvijek biti ovako.

pa nije valjda da ce opet na 3,50[emo_mrgud]

možda neka skupina već ima info te uvid u revizorsko izvješće te zadnje stanje duga i imovine Ingre.. pa se ista možda kipa prije objave neovisnog revizorskog izvješća…
[/quote]
Kolega pa vi se još samo uzdate u revizora da će naći neku “crnu rupu”! E pa nema “crne rupe”. Sve su rupe otkrivene još u zadnjem izvješću. Nema ovdje Jure i klape. Sve je transparentno i pošteno, samo što drugi ne igraju tako, pa se moramo i mi dovijavati kojekakvim zakonskim “spletkama”. Takva su vremena, oko nas “vukovi i lavovi”, najradije bi nas popapali, ali kao što još jutros napisah: “Neće moći ove noći…….” LP![emo_smijeh]

jao kakav krš i lom u prvih 5 minuta 35 000 komada po bidu
inverter ja tebi mogu čestitat što si ekipu oženio
juče sam čestito kupcima preko 4kn i onima šta če to postat a biče još kupaca preko 4kn kolko vidim
krs i lom se trazi za buy ,evo opet nutra ..[emo_smijesak]
[/quote]

kupaca iznad 4kn sve manje ali još ih ima neka zato če pad bit jači i brži

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

juče sam čestito kupcima preko 4kn i onima šta če to postat a biče još kupaca preko 4kn kolko vidim
[/quote]

[/quote] dobro samo nemoj opet prenisko cekat ,da ti opet ne pobjegne [emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

[/quote]

ja bi to gledal obratno …jedna dobra vijest …i kupaca iznad 4 kolko hočeš ..rast će biti jak i brz …

hihihi netreba se sekirati za propušten krug na ingri biče krugova još ohohoho

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Zašto lupati po asku dok ima dobrovoljaca koji daju na bidu. Po asku tek posle 15:00.

neće uvijek biti ovako.

Ingra (700 mil. kuna / 13)

Izgleda da bi se Ingra trebala zvati i-ngrica trinaest(13) zaposlenika?

Zašto lupati po asku dok ima dobrovoljaca koji daju na bidu. Po asku tek posle 15:00.

Jučer u 15:47:15 prošlo 14.000 dionica po asku…… (cijena od 4,04-4,10)

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Povukla se prodaja sa INGR-O-11CA. Jedina prodaja 75,000.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close