Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
@MEGIDO1
ako je ovih tvojih 80.000 Kn na 4,05… imam i ja… ali na 1,00 KN…
jao kakav krš i lom u prvih 5 minuta 35 000 komada po bidu
inverter ja tebi mogu čestitat što si ekipu oženio
juče sam čestito kupcima preko 4kn i onima šta če to postat a biče još kupaca preko 4kn kolko vidim
Frende ..mogao bi ti idući tjedan čestitati i kupcima preko 5 kuna …a ne bi se ja kladio na nečeš i onima preko 6..:-) …biliv mi!!
Samo ti je toliko ostalo zizi?[emo_smijeh]
[/quote]
hvala na podsjetniku rizika… ali na brzake maknuo još prije… kako me netko možda ne bi iznenada poklopio… pa da možda ostanem bez ičega…
[/quote]
hvala na podsjetniku rizika… ali na brzake maknuo još prije… kako me netko možda ne bi iznenada poklopio… pa da možda ostanem bez ičega…
[/quote]
Slažem se! Gore je preboliti tu zadnju kunu nego sve one gubitke prije toga. Takva su vremena došla. U potpunosti te razumijem! LP!
[/quote]
[/quote]
Slažem se! Gore je preboliti tu zadnju kunu nego sve one gubitke prije toga. Takva su vremena došla. U potpunosti te razumijem! LP!
[/quote]
Eto, konačno da se u nečemo slažemo… no, u ovemo, ja te ipak malo bolje razumijem, jer si ovdje aktivan od 19.6.2007. … [emo_namigusa]
jao kakav krš i lom u prvih 5 minuta 35 000 komada po bidu
inverter ja tebi mogu čestitat što si ekipu oženio
juče sam čestito kupcima preko 4kn i onima šta če to postat a biče još kupaca preko 4kn kolko vidim
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
pa nije valjda da ce opet na 3,50[emo_mrgud]
možda neka skupina već ima info te uvid u revizorsko izvješće te zadnje stanje duga i imovine Ingre.. pa se ista možda kipa prije objave neovisnog revizorskog izvješća…
..očita akumulacija oko 4 kn…
ovo danas više izgleda kao distribucija
moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje
ovo danas više izgleda kao distribucija
[/quote] 2 primjera ilagaca kako vide trgovanje…jedan je nutra a drugi u cashu ….[emo_smijesak]
"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti"
top spameri
1 serislav
2 zorangutan
3 trial