INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo čitaju nas OMF, evo 45 kom na 39k kupnja [lol]

” Zašto ne kupe po 40k i smanje ulaz ?

Upravo to i rade. 50 kom na kupnji.
[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

zmrklic: ” ” Zašto ne kupe po 40k i smanje ulaz ? ” Upravo to i rade. 50 kom na kupnji. [thumbsup]

navukli smo ih. Neka nam nešto plate.

zmrklic: ” ” Zašto ne kupe po 40k i smanje ulaz ? ” Upravo to i rade. 50 kom na kupnji. [thumbsup]

Nije to fond. To sam ja. [thumbsup]

Nee, čim ste počeli pričat o lopovlucima, odma su stavili 50 kom an kupnju, da se piše o nečem drugom [lol] [lol] [lol]

spusti se niže 😀

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Onda će mi se prijateljima aktivirati margin. [lol]

spusti se niže 😀

Očito da nisu stavili niže jer im je već dosta pada, pa su udarili veliki paket na kupnji.
Ovo je kraj za INGRu[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

super24: ” spusti se niže 😀 ” Očito da nisu stavili niže jer im je već dosta pada, pa su udarili veliki paket na kupnji. Ovo je kraj za INGRu[thumbsup]

Misliš kraj korekcije ili kraj INGRE.

I zašto uopće mislite da su to mirovinski.

ljudi mislim da smo još zabpravili jednu stvar.
Priča kako je netko ranije spomenuo ne znači sad ništa imamo 3 datuma 31.03. 31.06. i 31.09 a tad se zbrajaju žrtve. Ne mislite valjda da us fond menađeri tako glupi da to neznaju. Zašto sada kupovat kad mogu svom fondu par dana ranije po večeoj cijeni. Prije sam spomenuo da se oni baziraju na odlukama analitičara i nije njihova greška. Sad oni kupuju sebi a poslje brate mili će tuć za firmin račun. Firma će za 20 godina nekaj vrijedit više. Samo dečki koriste priliku ništa više.

Vuk sit koza cijela.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

zmrklic:
” Zašto ne kupe po 40k i smanje ulaz ?
“A zašto ovo, što ti nisi upravitelj fonda? Imaš ispit za položi i daj pošalji CV, pa nam javi kako ide. Možda i nije tako jednostavno kao što se čini.

Pa to se po meni i radi.OMF-ovi su kupovali enormne količine iznad 50 k,jer i ne bi u biti dobili takve količine po nižim cijenama,što se vidi sad u korekciji kad ruši sa i do 10x manjim prometom s ciljem da opet uđu po nižoj cijeni s nekom ozbiljnijom količinom.Moram napomenuti da tu ima još jedna prednost,a upravo se tiče malog broja dionica na koje je podijeljena Ingra.Ono sve po mom mišljenu što su pokupili mirovinci više ne treba računati u FF,jer oni kao što ste rekli ulažu dugoročno,te u slučaju obrata trenda puno će se ovu dioncu lakše dići nego neku gdje je društvo podijeljeno na nekoliko milijuna dionica.

Nema sumnje da će se dionica lako dignuti, jer je mali broj izdanih, ali pitanje je čemu se sada ne smanjuje ulaz na ovim cijenama? Ovo je točno, sva 4 mirovinska su unutra i to više nije free float, isto kao i dionice od Uprave, oni ako će i prodavati prodavat će dogovorno u blok transakcijama kao i sada, ali neće izlagati na burzu

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

To je Bill Gates sa 45 na kupnji [lol] [lol]

New Report

Close