…NO Ingre odlučuje o najprihvatljivijem modelu načelnog dogovora sa vjerovnicima… obavijest takva izašla…
ovako to izgleda na grafu
peace
insajderski potvrđeno
Ingra je 10.04 uputila a Fina 18.04 službeno zaprimila prijedlog Ingre za otvaranje postupka predstečajne nagodbe
@bananarama
vezano na novo zadnje stanje duga… tebi kao je već poznato ovo donje… ?:
– Izvješće o financijskom stanju i poslovanju poduzetnika – sadrži financijske izvještaje, izvješće revizora o istima, popis tražbina radnika, popis tražbina vjerovnika, visinu prosječnih mjesečnih troškova redovnog poslovanja u posljednjih godinu dana;
– Izvješće ovlaštenog revizora na plan financijskog i operativnog restrukturiranja i financijske izvještaje poduzetnika;
http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet/search
ispričavam se, graf neuspješno pokušavam zakačit, al nejde [emo_mrgud]
Ajde se odlučite – ili rušite ispod 4 kn ili dignite preko 4,5 kn jer ovo mrtvilo je dosadno [emo_smijeh]
Ajde se odlučite – ili rušite ispod 4 kn ili dignite preko 4,5 kn jer ovo mrtvilo je dosadno [emo_smijeh]
polako kolega, bilo je na lopate po 3.50-60 petak..sad bi ti odmah nazad …nebu islo to tako ,previse vas je van igre [emo_cool]
Meni je svejedno, nije problem uskočiti u vlak ako krene malo gore pa se opet iskrcati, slično vrijedi i za pad. Međutim, pratim zadnja 2 sata naloge i vidljivo je da prodaja sve više jača, puuuno burekđija se ukrcalo na 3,50-3,80 kn i sad žele kapitalizirati svoje bureke [emo_namigusa]
insajderski potvrđeno
Ingra je 10.04 uputila a Fina 18.04 službeno zaprimila prijedlog Ingre za otvaranje postupka predstečajne nagodbe
želite vašim gornjim navedenim možda reči da je Uprava Ingre 18.04. tzv. možda obmanula financijsku javnost ovom obavijesti…?:
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ZWX9wyGNyNgMemgPyLZ6Cw==.pdf
insajderski potvrđeno
želite vašim gornjim navedenim možda reči da je Uprava Ingre 18.04. tzv. možda obmanula financijsku javnost ovom obavijesti…?:
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/ZWX9wyGNyNgMemgPyLZ6Cw==.pdf
[/quote]
Vi ste odavno “obmanjeni”![emo_smijeh]
Što ako se Ingra dogovorila sa bankama, zar nije ulogu pregovarača preuzela agencija. Što ako je sve dogovoreno između banaka i Ingre o možebitnom i otpisu dijela duga. Što ako je to istina i Ingra proforme pokrenula predstečajnu nagodbu da bude legalno. Što akn ovaj tjedan Ingra bude odblokirana od strane banaka. Da sam to sve napisao prije 10 dana rekli biste da sam lud, što kažete danas na sve to. Pozdrav
polako kolega, bilo je na lopate po 3.50-60 petak..sad bi ti odmah nazad …nebu islo to tako ,previse vas je van igre [emo_cool]
Meni je svejedno, nije problem uskočiti u vlak ako krene malo gore pa se opet iskrcati, slično vrijedi i za pad. Međutim, pratim zadnja 2 sata naloge i vidljivo je da prodaja sve više jača, puuuno burekđija se ukrcalo na 3,50-3,80 kn i sad žele kapitalizirati svoje bureke [emo_namigusa]
[/quote]ovaj vlak 3.50 -4.40 ti je pobjegao,moras priznati da je bio brz ..cekaj na sljedecem peronu..btw i ja bi opet po 3.50 ,jerbo sam svoje bureke jos petak mastio [emo_cool]