Da, da, strpljenja. Strpljivi će u trenutku spoznaje spoznati da je kasno za povoljan ulaz …
ovisi kolika će tada biti cijena, ako bude 5-6 kn bit će OK za ulaz, ako prijeđe 10 kn onda baš i neće
[/quote]
ako se vrati na 3,5 bi moglo biti ok osim ako ne padne ispod3..posto nestrpljivi spoznaju da predstecajnu prati mozebitno VISETRUKO SMANJENJE BV…nakon otpisa nenaplativih potrazivanja za koja nitko do tad nije znao da postoje,i nakon revalorizacije-citaj smanjenja vrijednosti nekretnina itd..a sve po diktatu onih koji zele isisati vrijednost poduzeca po uzoru na dlkv
jedan je štopao na prodaji sa 20.000 komada na 4,30 kn…pa je ostao bez njih
@elijah
ako se i neki dioničar možda obrati te požali ili sl. HANFI, ista mislim da će ga samo uputiti da pošalje upit Upravi Ingre zašto je ista dioničarima 20.02.2013 javno prezentirala krive nade…
He,he! Poslije podne ima da Vas hvata nostalgija a 4,50 kao kroz maglu bit će Vam neostvareni san. [emo_smijesak]Još malo štopanja i punjenja "korpica"! LP!
hm…hm… ovo bi se moglo svakak shvatit.
[emo_namigusa]
…obavijest iz Ingre…
Kompanija je u petak na burzi objavila da je postigla načelan dogovor s vjerovnicima o planu restrukturiranja, a taj će se plan realizirati kroz predstečajnu nagodbu.
…moje mišljenje…dogovor postignut…dogovaranje po zakonu…zakon kaže predstečajna nagodba…sve jasno…
očekuje se deblokada računa Ingre, kako će to djelovati na cijenu dionice?
Znam da su ulagači u Ingru nadprosječno maštovito, ali fix ideja da će doći do masovnog otpisivanja dugova je stvarno iznad nadrposječne mašte. Svaki otpis stvara minus vjerovniku, a njih nitko ne voli.
U Alžiru imaju dva manja poslića, plaće u firmi se isplačuju na kapaljku i svi su u neizvjesnosti. Iscrpljivanje traje predugo. A perspektiva gotovo nikakva.
Pa ti si leganda svoje vrste.
Uvijek kontra trenda.
Na IGH gubiš a pjevaš borbene o rastu iznad 1000 kuna a toneš sve dublje i dublje, tu pjevaš da ide sve dole a dionica polagano gazi prema gore.
Ti si kao Erste banka. Samo kontra tebe i nemreš fulati.
…obavijest iz Ingre…
Kompanija je u petak na burzi objavila da je postigla načelan dogovor s vjerovnicima o planu restrukturiranja, a taj će se plan realizirati kroz predstečajnu nagodbu.
a nakon otvaranja postupka predstečajne nagodbe deblokirat će se račun i napokon omogućiti normalno poslovanje
čestitike svim kupcima iznad 4kn i onima šta će to postati
Gadan ovaj “fondić” na skrivenoj kupnji! Il je 10001 ili je 100000. [emo_namigusa]A!
Ispitajte što je! Gricnite ga malo![emo_ooooo] Pomičan je![emo_smijeh]
Znam da su ulagači u Ingru nadprosječno maštovito, ali fix ideja da će doći do masovnog otpisivanja dugova je stvarno iznad nadrposječne mašte. Svaki otpis stvara minus vjerovniku, a njih nitko ne voli.
Jel i Vama naraste nos kada slažete? Koliko je trenutno dug, hoće li poslije podne biti malo duži?[emo_smijeh]