INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S400@
Što je u nekome više zloće, to je više i patnje![emo_smijesak]

Sigurno je jedino da ne ide u stečaj u idućih 120 dana, a poslije tga je sve moguće. Kolika je nominala i po koliko će dokap??? Puno je tu nepoznanica. Treba strpljivo čekati razvoj situacije.

Da, da, strpljenja. Strpljivi će u trenutku spoznaje spoznati da je kasno za povoljan ulaz …

...

Da, da, strpljenja. Strpljivi će u trenutku spoznaje spoznati da je kasno za povoljan ulaz …

ovisi kolika će tada biti cijena, ako bude 5-6 kn bit će OK za ulaz, ako prijeđe 10 kn onda baš i neće

Ako propadne predstečajna nagodba onda će oni koji su kupovali po 3-4 kn jako popušiti, isto tako i ako će dokap biti po nominali koje niti ni nema. Treba ostati hladne glave, a ne ići grlom u jagode!

Predstečajna nagodba u Ingri realno traje već 5 godina, stoga (po meni) rezultat ovog procesa nije toliko upitan. U tome smislu ni 20 kn za dionicu Ingre nije pretjerano. No koliko ona zaista vrijedi biti će pitanje na koje Ingra tek treba dati odgovor nakon što ovaj izazov bude konačno savladan, a ti novi izazovi neće biti ništa lakši ni jednostavniji.

Sigurno je jedino da ne ide u stečaj u idućih 120 dana, a poslije tga je sve moguće. Kolika je nominala i po koliko će dokap??? Puno je tu nepoznanica. Treba strpljivo čekati razvoj situacije.
takvih(strpljivih) nam treba sto vise[emo_plazi]…netko mora kupovati skupo..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

takvih(strpljivih) nam treba sto vise[emo_plazi]…netko mora kupovati skupo..
[/quote]
Moj savjet im [emo_smijesak]je da se strpe do 10 kuna a onda da počnu sa kupnjom!

Po meni INGRA mora dobro još narasti. Pa evo recimo imamo usporedbu s jednim građevinarom koji je prošao kroz predstečajnu nagodbu a koji ima 3× veće dugove, a 2,5× veću tržišnu kapitalizaciju od INGRE sa znatno manjom imovinom. Recimo da je realna tržišna kapitalizacija INGRE kao i tog spomenutog građevinara dobivamo 2,5× veću cijenu od ove.Lijep pozdrav

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Po meni INGRA mora dobro još narasti. Pa evo recimo imamo usporedbu s jednim građevinarom koji je prošao kroz predstečajnu nagodbu a koji ima 3× veće dugove, a 2,5× veću tržišnu kapitalizaciju od INGRE sa znatno manjom imovinom. Recimo da je realna tržišna kapitalizacija INGRE kao i tog spomenutog građevinara dobivamo 2,5× veću cijenu od ove.Lijep pozdrav

Sve stoji, samo treba ipak naglasiti : OVO JE INGRA. i da se ne pomakne od ove 4kn nebi me čudilo. prodaju već mjesecima na ovoj razini, vidjelo se i u petak da ne odustaju i ako je promet bio puno veći od uobičajenog.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

19.4.2013 12:14:42
je objavljeno da je predstečajna nagodba u tijeku od 18. travnja 2013.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=44959
e sad se samo postavlja valjda logičko pitanje, kako je to moguće, ako je
18.4.2013 15:55:12
Uprava najavila da će Nadzorni odbor tek u ponedjeljak, 22. travnja 2013. razmatrat plan restrukturiranja Društva te će raspravljati o donošenju odgovarajućih odluka vezanih za njegovu provedbu
http://www.zse.hr/default.aspx?id=44938
bilo bi mi zanimljivo znati odgovor na ovo pitanje… ili je sve jasno… ?

zizzi

iliti kako od muhe napravit slona, naravno podebljanim slovima i podcrtano da bude upečatljivje i s puno dramaturgije
pitanje dali ti je cilj ikada imat dionicu ingre

pepe7

New Report

Close