INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a vidi onu kukavicu i manipulatora kako je pobjegao ss bida…ccc
[emo_vrtimise]

@ kikac77
To je bilo iza podneva. Kupiš, a ona počne rasti. Pa onda prodaš, a ona počne padati.

a sto zaj zizi vec mjesecima ovdje pise ,druk za up ili down?,,ignore mi je jos od spamanja validusa..davno..nego di mi je lacoste i ekipa koja ceka na 3 kn ? isto tako vam je pobjegla sa 3 kn dok ste cekali 2 …i tako kuna po kuna pogaca [emo_smijesak]a sto se tice trenda ,,okrenuo je odavno

ti ne brini za moje pisanje… jer je isto uvijek +/- popraćeno argumentima… a nove novosti, čuvam upravo za tebe… koje novosti…? pusti se ribarski iznenaditi… Lp, fisheru… [emo_namigusa]

…čestitam kupcima…i prodavateljima na današnjem vrhu…ispod 20% plusa je šteta prodavati…moje skromno mišljenje je da stečaja NEMA…lp i vikend…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ova dionica niti nema nominalu. Po koliko bi onda trebao ići dokap?! 1kn???

@koc
a da pitate bivšu gđu. iz TOP 10 … gle.. jel to neki možebitan željeni copy paste iz 2010 … ili…?
http://www.jutarnji.hr/ingra–financijsko-restrukturiranje-u-prvom-planu/746527/

Ugodan vikend svima. I zzju.

...

nemojte baš svi protiv zzća. Pustite čovjeka neka uživa u svojim jadima što Ingra neće u stećaj. Ima on i svojih intelektualnih proglema u svezi Ingre. Zar ste mislili da će se Opi samo tako predat i pustit sve u propast. Sljedeći tjedan bi mogao biti i račun deblokiran a onda natječaji i sve ostalo.

Danas tržište jednostavno nije bilo pripremljeno za ovakav skok cijene. Mislim da će vikend mnogima dobro doći da si u glavi poslože što se to zapravo desilo. Dugi niz godina cijena ove dionice je samo padala pa se u glavama ulagača stvorila “umna blokada” u pogledu ove dionice. Kada se slijedeći tjedan psihološka “zavjesa” razmakne, onda slijedi zdravi rast iz dana u dan. Naravno na temelju novih materijalnih činjenica.
Ugodan vikend želim!

Danas tržište jednostavno nije bilo pripremljeno za ovakav skok cijene. Mislim da će vikend mnogima dobro doći da si u glavi poslože što se to zapravo desilo. Dugi niz godina cijena ove dionice je samo padala pa se u glavama ulagača stvorila "umna blokada" u pogledu ove dionice. Kada se slijedeći tjedan psihološka "zavjesa" razmakne, onda slijedi zdravi rast iz dana u dan. Naravno na temelju novih materijalnih činjenica.
Ugodan vikend želim!

Molim te prestani! Evo samo to. Malo mi se povraća od toga. Ok?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Danas tržište jednostavno nije bilo pripremljeno za ovakav skok cijene. Mislim da će vikend mnogima dobro doći da si u glavi poslože što se to zapravo desilo. Dugi niz godina cijena ove dionice je samo padala pa se u glavama ulagača stvorila "umna blokada" u pogledu ove dionice. Kada se slijedeći tjedan psihološka "zavjesa" razmakne, onda slijedi zdravi rast iz dana u dan. Naravno na temelju novih materijalnih činjenica.
Ugodan vikend želim!

Molim te prestani! Evo samo to. Malo mi se povraća od toga. Ok?
[/quote]
Povraćanje nije zabranjeno! A to se obično dešava kada prodaš a dionica nastavi rasti! [emo_beztona]
Većina nas je i sama doživjela vaše iskustvo! LP!

nemojte baš svi protiv zzća. Pustite čovjeka neka uživa u svojim jadima što Ingra neće u stećaj. Ima on i svojih intelektualnih proglema u svezi Ingre. Zar ste mislili da će se Opi samo tako predat i pustit sve u propast. Sljedeći tjedan bi mogao biti i račun deblokiran a onda natječaji i sve ostalo.

Vi to doista mislite da ja imam intelektualnih problema?
P.S. ako možda ne odgovorite, print screen ove stranice tj. vaše tvrdnje u svezi mojih intelektualnih problema je arhiviran – na znanje vama te moderatoru.
Lp

New Report

Close