INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je lijepo za gledati. Bila je to danas dobra investicija što god tko rekao o nagodbama predstečajnim i inim.

već je isti postupak prekinut do daljnjeg
Sretno hazarderima…!

nema smisla ići kontra trenda, a on se okrenuo u rastući jer stečaja neće biti, ide predstečajna nagodba i dokap a to su dobre vijesti za dioničare

Nitko ništa ne garantira pa tako niti da stečaja neće biti a pitanje glasi što kad se objavi stečaj i dionice postanu bezvrijedne?[emo_palacd]

Svima čestitke koji su danas zaradili na ingri..

a sto zaj zizi vec mjesecima ovdje pise ,druk za up ili down?,,ignore mi je jos od spamanja validusa..davno..nego di mi je lacoste i ekipa koja ceka na 3 kn ? isto tako vam je pobjegla sa 3 kn dok ste cekali 2 …i tako kuna po kuna pogaca [emo_smijesak]a sto se tice trenda ,,okrenuo je odavno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izašao sam. Dosta mi je.

Shodno da smo prije 10 dana bili na 4 kune ovo je jadna rekcija

na najbolju vijest na INGRI u zadnjih dvije godine

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

jel su bilo kakve izjave pouzdane.. ?
Namjerno nismo ušli u postupak predstečajne nagodbe jer nam se čini da je to jednosmjerna ulica iz koje se ne može izaći. Ako se ne ponudi odgovorajuće rješenje, stečaj je neizbježan

Linić poštedio Ingru jer ima posla vani i nove ulagače

@inverter
Tu sam ,upravo završio sa obavezama i kavom u Rijeka i Opatija..

Nisam imao namjeru niti kupovati danas ,uputio sam čestitku svima…

ZZTop:

jel su bilo kakve izjave pouzdane.. ?
“Namjerno nismo ušli u postupak predstečajne nagodbe jer nam se čini da je to jednosmjerna ulica iz koje se ne može izaći. Ako se ne ponudi odgovorajuće rješenje, stečaj je neizbježan

If neodgovarajuće rješenje
then stečaj
else ne-stečaj

lacoste@ cudno..danima komentiras trgovinu pucanje potpora itd..ajd dobro..nekakva salica kave se formirala ovdje ,ljepi obrazac ..dalje necu komentirati

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nema ljepšeg nego kad prodaš, a ona počne padat.

New Report

Close