INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kao što rekoh info i stigao
a sad sljedi rast vijednosti
budem dokupljivao
previše sam u minusu
vrijeme je da joj dignemo vrijednost
naravno i naših prtfelja
sretno svima

izdržljivija od dvije mačke zajedno [emo_smijeh]

Bljokad, tko se ono hvalio da će kupovati u ponedjeljak,[emo_palacg][emo_smijeh]

opet STOP [emo_smijeh]

Što si misli onaj što je danas prodao po 3,46 kuna?

Ne znam kome prekid trgovanja temeljem članka 330 st.2 moze izgledati obećavajuće. [emo_zacudjen]

“kroz institut predstečajne nagodbe koja je u tijeku od 18. travnja 2013. godine.”

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

AKO nikad do sada nisu imali razloga za akciju ( HANFA ), sada imaju, naravno, uz poništenje transakcija i sudski progon novinara.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

@ kvart99

Onome tko nije jutros ostao bez dionica, svima drugima jao i kuku, kad niste kupovali, nego prodavali na 3,50, sada ćete kupovati na 10,50.

Nastavak u 14 h

vid'la žaba...

"kroz institut predstečajne nagodbe koja je u tijeku od 18. travnja 2013. godine."

A da novinari nisu čačkali, ni tu informaciju ne bi saznali, toliko vas uprava voli

Ne znam kome prekid trgovanja temeljem članka 330 st.2 moze izgledati obećavajuće. [emo_zacudjen]

Ni ja također???
Pokrenuta je predstečajna nagodba???
Zar to nisu do sada izbjegavali???
Što je ovdje dobro???
Pozdrav

New Report

Close