Ohohoooo, provjerite na CD-u koliko pojedina gospoda imaju dionica INGRE. Čak i oni koji guraju ovaj sudski spor!?
Ma poslao sam ovu dionicu vriti! Popušio i neka mi to bude pouka zauvijek. Imaju upravu koja nije u stanju pokrenuti nagodbu. Ma joj!
ja skratio
sad čekam na tri kune
e to onda nebi bilo loše
naravno poslje dobrog izvješča u ponedjeljak
bilo bi tutnjanja kroz ingru u vis
Po stoti puta šišanje ovaca! Lijepo sam još jučer napisao da je psihološko dno na 3,50 – 3,60 !
Jadna li Vam majka, svima koji ste prodali! Pozdrav inverteru, korpica puna![emo_smijeh]
uskoro očekujem da Gregor krene reklamirati Ingru “i ovce i novce” [emo_smijeh]
Nešto od ovoga je riješeno. Pogodimo što?
Društvo radi na alternativnom rješenju kako bi prebrodilo krizu koja je uzdrmala hrvatsko gospodarstvo, a naročito građevinski sektor. Društvo neće posustati od potpunog restrukturiranja tvrtke jer ima dobre mogućnosti za ugovaranje novih poslova u inozemstvu – Alžiru, Bliskom istoku i Rusiji, te na taj način može pridonijeti jačanju hrvatskog izvoznog potencijala. INGRA je u inozemstvu i dalje prepoznatljivi hrvatski brend koji jamči visoku kvalitetu zahtjevnih investicijskih projekata.
Društvo je u potrazi za odgovarajućim investitorima koji bi dokapitalizirali tvrtku. Za početak, prema skupštinskoj odluci od 22. prosinca 2010. godine INGRA može povećati temeljni kapital za iznos od 135.452.000 kuna i radit će u tom smjeru za što se vjeruje da postoji interes određenih domaćih i stranih investitora.
PREDMET: Obavijest o materijalnim
č
injenicama
ke burze, INGRA d.d. (ZSE: INGR-R-A), Zagreb,
Alexandera von Humboldta 4/b, ovim putem
obavještava investicijsku javnost kako
spekulacije o otvaranju ste
č
aja smatra bespredmetnima jer je Društvo s klju
č
nim
vjerovnicima postiglo na
č
elan dogovor o planu restrukturiranja, a koji
ć
e se
realizirati kroz institut predste
č
ajne nagodbe.
Izražavamo žaljenje u vezi danas objavljenog
č
lanka Poslovnog dnevnika koji nije
poštivao pravila novinarske struke da upit pošalje i drugoj strani, tj. INGRI, odnosno
nije sagledao cjelokupnu situaciju te je na taj na
č
in javnost doveo u zabludu.
Nikakva odluka u pogledu utvr
đ
ivanja uvjeta za otvaranje ste
č
ajnog postupka
INGRE d.d. nije donesena ve
ć
je isti postupak prekinut do daljnjeg.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_namigusa][emo_namigusa][emo_plazi]
I što ćemo sad? Na 3 kn haa?!
Posljednje upozorenje: Bježte s aska, ide tornado! Jutros niste poslušali pa vas uhvatio u “vrtlog”![emo_smijeh]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/wbmL0FFSDrsN4PYe6Kij0g==.pdf
Arena ide kroz predstečajnu nagodbu, nakon otpisa dijela duga Ingra će imati 0 kuna dugovanja. Će da raste cveće i u naše preduzeće.
ho ho ho …3kn velite ha …[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]