INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stavili su čak i 3 naloga od 10.000 komada na kupnju da zaustave pad, samo što ako ih natrpaju, a sudac za koji dan otvori stečaj Ingre?? Vrata će biti puno preuska za sve koji će htjeti pobjeći van iznad 3 kn [emo_ooooo]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Po stoti puta šišanje ovaca! Lijepo sam još jučer napisao da je psihološko dno na 3,50 – 3,60 !
Jadna li Vam majka, svima koji ste prodali! Pozdrav inverteru, korpica puna![emo_smijeh]

@inverter
Nemam namjeru kupovati ingru,do ponedjeljka i utorka ,dok ne vidim što će biti sa sastankom uprave…povukao sam naloge prije dva dana sa 3,86 kn-3,75 kn i 3,66 kn

U ponedjeljak je kasno za kupnju.

Odbijanac je odrađen. Tko je kupio, kupio je.

Možda će u ponedjeljak biti kasno za prodati iznad 3 kn??

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Možda će u ponedjeljak biti kasno za prodati iznad 3 kn??
[/quote]

Samo pogledaj semafor i Ingrin tweet, sve je jasno, [emo_palacg]

Koje igrice na INGRICI. Hvala gospon sudac na ročištu koje nije dalo nikakav poučak osim panike koju sam iskoristio. Konačno da i ja pogodim dno. Još će se stiskati da se kupi što jeftinije no…
U Ponedjeljak ćete vidjeti što je trgovanje. Do 12 sati će se proći milijunček. A smjer? Zna se!

neće uvijek biti ovako.

Kako glasi tweet?

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Ajde ne laprdaj, smiješan si. Ingra na tweetu objavila da sprema priopćenje dobrog sadržaja.

hahahaha stari moj ako ti ulažeš pare na temelju što neko kaže na tom nekakvom twetu onda mi je jasno zašto gubiš
kako će pomoči onima šta su unutra priopćenje dobrog sadržaja ja sam se na ingri naslušao i nagledao dobrih priopćenja od 50kn a sad je na 3 i pol kune i prijeti stečaj a oni opet spremaju dobro priopćenje [emo_bijesan]

ps ajde brana je solidna 100 000 komada od 3.50 do 3.60 znači da su veči igrači zarobljeni u ingri hehehe

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Pitanje je zašto se prodaja ne postavi naviše razine nego se lipari

eto ga na ako ode u stečaj trgovvat će se u lipama kao magma vlds hgsp i akovština

kak će u stečaj kad je ustavni odbacio tu mogućnost ?! 🙂 nemojte paničariti ..namjerno 🙂

nešto drugo je bitnije : predstečaj je u ovim našim okvirima sada dobra obrana od stečaja ! …dakle ..pametnije je sada otvoriti tu mogućnost i otkantati to međimurje ..pa si se osigurao ..:-)

New Report

Close