INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bješte s aska ide tornado![emo_smijeh]

@bananarama

Tornado u kontra smjeru…[emo_palacd]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Kakav potop…izgleda da bi već danas moglo na 3 kn pa čak i niže

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Koji raspad sistema ,jadna im majka ,što rade..

Ako ovako nastave otići će ispod 3 kn..

nitko ne prijavljuje kupnju ? [emo_zacudjen] evo ja kupio
lacoste .opet ces ostat u kesu, uvijek ti je preskupo

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

do kraja dana ide ovo na 4

Studentima Ekonimije, dajte temu Ingre za diplomski rad – da objasne zakonitosti i nezakonitosti hrvatske burze i ludilo -tržišta kapitala ……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

obrana je jaka i pokušava okrenut smjer al kad prodaja probije branu ovo če ko olovo past ispod 3kn
opet da kažen ingra je na početku godine bila na 3kn a ošla je preko 4 zato što je crobex rasto ništa se nije za ingru dogodilo a sad visi još taj prokleti stečaj

nemam dionice ingre ovo nije poziv na kupnju il prodaju

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

danas se ubrzano prazne košarice [emo_ooooo]

obrana je jaka i pokušava okrenut smjer al kad prodaja probije branu ovo če ko olovo past ispod 3kn
opet da kažen ingra je na početku godine bila na 3kn a ošla je preko 4 zato što je crobex rasto ništa se nije za ingru dogodilo a sad visi još taj prokleti stečaj

nemam dionice ingre ovo nije poziv na kupnju il prodaju

Ajde ne laprdaj, smiješan si. Ingra na tweetu objavila da sprema priopćenje dobrog sadržaja.

eto ga na ako ode u stečaj trgovvat će se u lipama kao magma vlds hgsp i akovština

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

mislim da tornado lagano okrice smjer, zna li netko sta ja neznam

New Report

Close