INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ne samo to već se poništava odluka ustavnog suda koji je kao najkopetentniji u svakoj državi, joj koji seljaci su se nagomilali zadnjih 20 godina u ovoj državi, nije ni čudo da tonemo vertikalno dolje.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ne mogu oni poništit odluku Ustavnog suda, radi se o višestrukoj interpretativnosti, lako će to Ustavni sud na zahtjev opet pojasniti i precizirati.
Ali sve to je sada nebitno, netko bi sada htio malo rušiti cijenu, pa u ponedjeljak nakon objave iz Ingre uzeti 100% dobiti.

Želja za uništenjem INGRE je velika i nije bitno šta je sagradila 80 hidrocentrala i ima nezamjenjive veze po Bliskom istoku itd. već je bitno da neki ovdje bijednici kupe po 3 i prodaju po 4 kune u što su jasno uključeni ovi plaćenici od novinara. Po mom mišljenju do stečaja 99% neće doći jer će se nagoditi s Međimurje Visokogradnjom, ali žalosno je gdje živimo da firma u stečaju otvara prijedlog za stečaj na temelju nepravomoćne odluke. Jad i bijeda od naroda, države, sudstva, očito je da nam je kao kolektivno kao narodu zajamčena propast.

Kolega,vaše pisanje je dno dna-bijednici,plaćenici od novinara-firma ima milijardu duga,nijednu nekretninu koja nije pod hipotekom-čak nema svoju ni upravnu zgradu,99 zaposlenika kao malo jača bravarska radionica,a vi pišete o narodu,državi i sl.Žalosno.Da se provodi zakon Ingra je davno trebala biti u stečaju,a od 01.07.2013. o takvim firmicama bu se samo pričalo-bilo jednom..

Ingra mora prodati Arenu , podmiriti dugove i krenuti iz početka………..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nema pauze, sud će odlučiti hoće li se otvoriti stečaj Ingre

sutra napokon ispod 3kn

Ustavni sud nije uspio zaštititi Ingru od mogućnosti otvaranja stečaja, pa se postupak koji je protiv nje iniciralo Međimurje Viskogradnja ne prekida. To je bit stava iza kojega je u četvrtak stao sudac Ante Galić sa Trgovačkog suda u Zagrebu.[/i]

Objasnio je prilično šokiranim predstavnicima Ingre da se odluka Ustavnog suda uopće ne odnosi na taj predmet. Sudac tvrdi da je Ustavni sud napravio previd te da se na taj predmet primjenjuje stari, a ne novi Stečajni zakon. Tako je odlučio da ide dalje postupak za otvaranje stečaja nad Ingrom zbog naplate 6,2 milijuna dolara. Iako sudac nije rekao što sad slijedi, pitanje je koliko dugo Ingra može odolijevati otvaranju stečajnog postupka. Nalazi se u dugotrajnoj blokadi, a nije htjela zatražiti zaštitu od stečaja kroz predstečajni postupak o čemu smo pisali, te još nije s vjerovnicima postigla dogovor o financijskom restrukturiranju.

bojim se da će Ingra danas na 3 kn ili niže [emo_zacudjen]

Ufff, ovo će biti dobra trgovina. Danas po 3 a u Ponedjeljak prodajem po 5. Hvala unaprijed.

Postupak suda ide dalje, ali koliko će trajati i kako će se riješiti to ćemo vidjeti. Do tada jednima zagarantirana zarada a drugima gubitak. Pozz

neće uvijek biti ovako.

BRANITELJ1991 probaj malo manje vrijeđat ono malo poštenih ljudi ovdje
od kuda si se ti dotepao na ovaj forum da vrijeđaš vlasnike i ljude koji ovdje redovito postaju

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Nakon 4 godine, cini mi se dolazi kraj ove agonije…

Nema pauze, sud će odlučiti hoće li se otvoriti stečaj Ingre

Nikako ne razumijem zašto uprava nije u zakonskom roku pokrenula predstečajnu nagodbu nego se dovela u situaciju da joj stečaj visi kao mač nad glavom!?! Ovo je neodgovorno igranje sudbinom firme i dioničara!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Zato jer je ĐĐ još uvijek u igri !

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

prije desetak dan reko sam da čekam ingru na 3 kn a modovoi su me brisali pašće ingra i ispod 3 kn a ne na 5 kn sljedeči tjedan a oni koji su mislili da je čekam na 3.90 neka misle to još i dalje
živjeli

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Da stvari nisu takve kave su ne bi ni cijena bila ovakva…

Ne znam samo koga nagovarate na prodaju kad su ostali samo špekulanti u igri
ja ne bum iovako prodavo rađe zapalim nego dam vama…sada se pokoljite međusobno rat špeklulanata tko će koga namagarćiti
mala bara puno krokodila[emo_smijeh]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close