Da li je istina da Ingra ima samo 99 zaposlenika-tj. najveći gubitak po zaposlenom na ZSE u zadnje tri godine -cca 1.000.000.000.00 kuna / zaposlenik godišnje?
milijardu kuna gubitka po zaposlenom mi se čini previše čak i za Ingru [emo_smijesak]
[/quote]MILIJARDA??? Eee kolega, kolega,.
da nema velikih zaštitnika, već bi davno otišla u recycle bin, ali eto u Rvackoj smo pa neka, možda ćemo jednoga dana imati priliku čitati knjigu: Kako smo spašavali Ingru
ajmo mi to srušit ljudi na kunu pa kupovat jeftino ko vjeruje u nju
mislim da nije problem
i onda ili pokojnici ili pukovnici
bilo bi živo ajme
u par rijeći ..ovo je samo produžetak agonije i ako ingra ne nađe nekog partnera tko je spreman ući u sve ovo u kratkom roku bliži joj se kraj… rekli su do kraja travnja da će imati neke vijesti ali iskreno ne vjerujem puno u to. imati će novo kvartalno izvješće u kojem predviđam barem 30miliona minusa. Eto da ne kažete da drukam, ja kupujem i nadam se da će odraditi neki skok,volim riskantne dionice. al sad lijepo djeluje ona đurina ponuda od 6kn.
20.2.2013 Pisalo je: “Do kraja ožujka Ingra će vjerovnicima predstaviti model izlaska iz blokade…” a sada je već druga polovica travnja… jeli Ingra uopće predstavila neki navodni model … ili vjerovnici možda ipak rađe nadalje isisavaju 15% (ako se ne varam) zateznih kamata na neplaćene dugove…?
Nadalje Oppenheim vas je 22.02.2013 lijepo upozorio/potvrdio da postoji opasnost da Međimurje može čak ponovno pokrenuti stečaj Ingre…. a što je Međimurje samo 6 dana nakon upozorenja Oppenheima tj. po osnovi predmeta: St-67/13 od 28.02.2013 i učinilo…
Fortuna , nisma to mislila. Nego, to – da je građevina isto, kruh sa tvrdom korom….. pa, sad ide teže.
da nema velikih zaštitnika, već bi davno otišla u recycle bin, ali eto u Rvackoj smo pa neka, možda ćemo jednoga dana imati priliku čitati knjigu: Kako smo spašavali Ingru
PS:…upravo se odvija ročište…
ajmo mi to srušit ljudi na kunu pa kupovat jeftino ko vjeruje u nju
mislim da nije problem
i onda ili pokojnici ili pukovnici
bilo bi živo ajme
To i je realna cijena za sada u ovim debelim problemima.
PS:…upravo se odvija ročište…
[/quote]
javite kad ročište bude završeno…
Mi dugoročni bi već mogli svi zajedno napisati knjigu: “Kako sam spašavao kućni budžet dokupljujući dionice Ingre”[emo_smijeh]
Al bi bilo poučnih i nadahnjujućih primjera, mislim da bi knjiga bila jedna od najprodavanijih u segmentu trgovanja dionicama. Ako ne i bestseller svjetskih razmjera.
Mi dugoročni bi već mogli svi zajedno napisati knjigu: "Kako sam spašavao kućni budžet dokupljujući dionice Ingre"[emo_smijeh]
Al bi bilo poučnih i nadahnjujućih primjera, mislim da bi knjiga bila jedna od najprodavanijih u segmentu trgovanja dionicama. Ako ne i bestseller svjetskih razmjera.
[/quote]
zaboravio si napisati : ako se Ingra spasi… jer ukoliko ne, bestseller bi ti se mogao zvati: Kako sam srljao u sve veći gubitak dokupljujući dionice Ingre … ili sl. …
nisam navodio potencijalnog autora, mislim da znate tko svoje knjige prezentira i nudi po Rusiji o državnom trošku, a usput traži spas za sve nas [emo_smijeh], a naslovi se mijenjaju po potrebi ovisno o trenutnoj situaciji; Kako sam, Kako smo, Kako je, Kako je sama srušena itd,itd ovisno o tržištu na kojem se nudi