koliko je danas na kraju protgovano jel pod volumen na gledalici mi piše 18254 u 14:47:59 a kad zbrojim transakcije i gledam samo njih sastrane zbroj je 46075 kom
tomo7@ H nalog prodaje cjeli dan na 4
inverter znam nije on samo danas tu bio je juče tj par dana i malo više pa se spustio na 4 i tu stoji mislim da je 1510, al bez obzira količina je količina.
Radi se o hitinoj gledalici , pa nebre pisat jedna cifra količina pod volumen ( protrgovane) a kada ja idem zbrojat trnsakcije i aj broj komada ispada 3 puta veči
tomo7@ valjda ti ne biljezi skrivenu kolicinu ,,neznam
inverter , pa koliko tebi piše da je trenutno protrgovano ili nekom drugom ako se da pisat
hvala
24454
inverter
hvala meni isto, ali kad ja brojim ručno ima cca 27 000 više ali valjda greška hite, i da mislim da smo se riješili ovog s cc 15000 kom
ma neka sipa , preslagivanje portfelja je u tijeku ..nema navlacenja ni ostalog…mr. trziste ce rec svoje…
rečeno je da če do kraja mjeseca deblokada
plan restrukturiranja
itd…od svega imamo samo kraj mjeseca
uskoro i izlazak iz sastava crobex naravno
Objava slijedi idući mjesec. [emo_namigusa]
[/quote]
rečeno je ovog proljeća;
“Mislimo da smo pronašli model koji će biti puno prihvatljiviji za vjerovnike i da ćemo tako moći ovog proljeća riješiti blokadu”, objašnjava predsjednik Uprave Igor Oppenheim. Prema njegovim riječima, na financijskom restrukturiranju rade s najvećim bankama i to isključuje mogućnost da se plan izjalovi. http://www.limun.hr/main.aspx?id=903060
Proljeće je jedno od četiri godišnja doba. Na sjevernoj polutki traje dio ožujka (od 21.), travanj, svibanj i dio lipnja (do 21. [emo_smijesak]
što je s obećanjem da će do kraja ovog mjeseca dostaviti plan restrukturiranja? imaju još sutra do 13 sati, ali bojim se da će i taj rok proći i nikom ništa!
[emo_ljut]
još malo pa ćemo imati jubilej – negdje u svibnju trebalo bi biti 12 mjeseci blokade računa [emo_ljut]
što je s obećanjem da će do kraja ovog mjeseca dostaviti plan restrukturiranja? imaju još sutra do 13 sati, ali bojim se da će i taj rok proći i nikom ništa!
[emo_ljut]
još malo pa ćemo imati jubilej – negdje u svibnju trebalo bi biti 12 mjeseci blokade računa [emo_ljut]
Postoje dvije varijante. Investitor bi mogao kupiti Lanište d.o.o. za 80 500 000 eura, a moguće je i izdanje obveznica u iznosu od 200 000 000 eura. U oba slučaja riješili bismo dospjela potraživanja banaka, a i manji iznos bi sve pokrio. Usto, postoji interes i za dokapitalizaciju Ingre, i to zbog poslova u Ruskoj federaciji, Iraku i Alžiru”, kaže Oppenheim.[emo_smijesak]
ma neka sipa , preslagivanje portfelja je u tijeku ..nema navlacenja ni ostalog…mr. trziste ce rec svoje…
tržište unaprijed agira samo pretpostavno… a naknadno po osnovi činjenica…
izvješće “oba” revizora je sve bliži…