INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dajte ljudi nismo danas ostvarili dnevni prosjek od 50 – 100 tisuća komada. Odriješite račune, što ste se stisli!

Ode ispod 4 kn,hm,hm sada je potpora probijena može dokle hoće…

Ode ispod 4 kn,hm,hm sada je potpora probijena može dokle hoće…
Dokle hoće, pa eto hoće joj se vratiti na 4.

neće uvijek biti ovako.

Evo po savjetu, pobjegao sam iz INGRE. Prodadoh svih 100 kom koje sam čuvao i dokupljivao godinama.
Navlakuše na prodaju i pritisak su sve veći, hoće li danas biti još koji kooperant ili neće, ostaje da vidimo. Pozz svima i ugodan dan želim.

neće uvijek biti ovako.

Imaš neki link

Imaš neki link
nemam link ali mi je receno oko podne ce biti obavjest i biti ce odblokiran,mozda je laznjak al sumnjam,izvor pouzdan

sta bi to značilo za dionicu?

Već bi se lupalo po asku

sta bi to značilo za dionicu?

To bi značilo da bi trejderi nakon određene stanke opet mogli okrenuti lovu na ingri,dignuti je na 5kn pa vratiti natrag na 4kn

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Već bi se lupalo po asku
…bilo bi čudo VELIKO čudo ako se to danas desi a nije lupano po asku barem do 6 kn…zato mislim da ti je to patka…no?…nikad ne reci nikad…možebit se poštenje vratilo kod nekih…ili se to znalo kad se u tajnosti mudro kupilo zadnje tjedne po cca 50-100T kom po asku i bidu…[emo_beztona][emo_naivan]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Malo sam sumnjičav u te “pouzdane izvore”, bila je objava na drugom forumu prije F1 pa se vidjelo koliko je istinit dokument.
Volio bih da je tako ali sumnjam, već bi se tuklo na veliko.

Netko je dobro zamijetio da se svaki dan protrguje oko 50t komada

Pozdrav

s obzirom na to da sam ja u dionicama ingre, nema šanse za pozitivnu vijest. do takve vijesti bi došlo da sam u kešu i da čučim na bidu na jedno 3 kn. Provjereno i dokazano, bolje od TA i FA. Ako želite zaraditi na dionicama, samo radite suprotno od mene [emo_smijeh][emo_zloban]

New Report

Close