INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje se svaki dan prožvaće prosjećno 50 000-100 000 dionica a kupnja i prodaja na istim razinama a sad kud to ide što se to radi sad ti znaj

ovdje se svaki dan prožvaće prosjećno 50 000-100 000 dionica a kupnja i prodaja na istim razinama a sad kud to ide što se to radi sad ti znaj

Treba znati da je imovina otvorenih dioničkih fondova s 15 milijardi kuna koliko su imali krajem 2007. pala na sadašnje dvije milijarde kuna. To znači da nema puno prostora za daljnji pad i da se tržište pročistilo. Dobar dio te imovine je pao zbog pada vrijednosti udjela, ali i zbog velikog povlačenja udjela.

@tramell
Top 10 nadalje – i to već poduže, drži samo 30,10% vlasništva Ingre… pa si vi razmislite zašto… odnosno zašto TOP 10 ne kupuju – kad je, ako je , navodno po megidu, bananarami i sl. njima… te ostalima ovdje… Ingra trenutno navodno… možda doista… ili navodno upitno… povoljna ili rizična akvizicija…?
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:10

Ne3ema to veze sa udjelima,navedena dionica je na ovim razinama zbog problema koje pojedinci nisu riješili,ili su riješavali na trapast način,stoga nisko na bid i čekanje.

zztop@
Upitaj se zašto top 10 ne prodaje? A kupovati se može i na skrbničke ispod top 10.
Šta misliš kakva bi navala tek bila kada bi mali ulagači vidjeli da netko iz top 10 kupuje? Ovako je bolje, svaki im dan “otmeš” 100 000 komada, pa i neznaju da su opelješeni. Kad bude upaljen “upaljač” onda ćeš vidjeti i na top 10, kad budu prebacivali sa skrbničkih na glavne račune. Samo tada ćeš morati zavući ruku dublje u džep.LP!

@bananarama
zašto top 10 ne prodaje mislim da znamo vrlo dobro ti i ja… a isto (mislim – dakle ne tvrdim kao ti…) nema nimalo veze sa tvojim navedenim i neargumentiranim…. prema tome – baremi meni nemoj pokušavat prodavat muda za bubrege… hvala… [emo_namigusa]

Očito je da ovdje već duže vrijeme nema argumenata ni za rast ni za pad, zato se vrti na istim razinama već mjesecima. Vijesti o rekonstrukciji ili poslu će biti argumenti.Kada? To zna veoma mali krug ljudi.

Ako čitate ovaj forum vi ili ti čiji su ovo nalozi,dajte se pola kune dole ili gore da razbijemo monotoniju.Hvala[emo_palacg][emo_palacg]
3,70 22000
3,69 10000
3,68 5000
3,67 10000
3,66 16000
3,65 13000
3,64 13660
3,63 8000
3,62 5000
3,61 9000
3,60 10600
3,59 14000
3,58 6200
3,57 4000
3,56 10000
3,55 5000
3,54 6900
3,52 8500
3,51 5000

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Očito je da ovdje već duže vrijeme nema argumenata ni za rast ni za pad, zato se vrti na istim razinama već mjesecima. Vijesti o rekonstrukciji ili poslu će biti argumenti.Kada? To zna veoma mali krug ljudi.

To je samo jedna strana medalje a druga je da rekonstrukcije neće biti i Ingra expresno na 2 kune , treba misliti i o tome.[emo_palacd]

To je samo jedna strana medalje a druga je da rekonstrukcije neće biti i Ingra expresno na 2 kune , treba misliti i o tome.[emo_palacd]
[/quote]A zašto ne na 0,50 kn?
optimist1 a da zamoliš i one sa aska da se maknu pola kune naviše?
pozz svima i uživajte, dolazi nam proljeće.

neće uvijek biti ovako.

koji ste vi “veliki” investitori da ne možete ispravno napisati ni ono o čemu govorite, jedno je rekonstrukcija a drugo je restrukturiranje

Bravo za vas, dobili ste stotku od mene

Može li mi neki "Meštar" objasniti ovu vrstu donošenja odluka:
Prije 5 minuta nisam se postavio na ask od 4,17-4,14 a nakon što je ta razina skinuta onda sam se ODMAH postavio. U čemu je kvaka? Hvala znalcima. Pozz
A vi kao neznate?
[/quote]

a ti kao znas?[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]
dovoljno je vidjeti kretanje nekih dionica ukljucujuci i ingr zadnjih mjeseci -jedini zakljucak:lobotomija![emo_smijeh]
[emo_vrtimise]

New Report

Close