Poštovani,
zbog neodlučnosti kupaca i prodavača na tickeru INGR-R-A, obustavlja se trgovanje istom do kraja trgovinskog dana .HANFA-a predlaže svim uključenim strankama da iskoriste lijepo vrijeme i prošetaju po svježem zraku i razbistre misli.
…trgovina najlikvidnija kada dionica raste…tada se najviše zarađuje…dokazano…hoćemo li?…
2.1. Na udio pod rednim brojem 1.
Zaprimljeno 28.12.2012. broj Z-6618/12
Na temelju rješenja o osiguranju Posl. br. Ovr. 896/12 Općinskog suda u Dubrovniku od 28. prosinca 2012. godine, izdanog u postupku predlagateljice osiguranja HYPO ALPE-ADRIA-BANK d.d. Zagreb, Slavonska avenija 6, protiv protivnika osiguranja INGRA d.d., Zagreb, Alexandera von Humboldta 4b, OIB: 14049708426, uknjižuje se pravo zaloga i to donesenog
Na temelju ovršne isprave Zadužnice od dana 04.07.2011. solemniziranoj u uredu javnog bilježnika Zdenko Frid, Zagreb, Poljička 27 dana 04.07.2011. pod posl. br. OV-10732/11 protivnik osiguranja, prema Okviru za financijsko praćenje broj: 011-28/2008 od 17.07.2008. godine i pripadajućim podugovorima, duguje predlagatelju osiguranja iznos od 17.000.000,00 HRK (sedamnaestmilijuna kuna), uvećano za redovne kamate, naknade i troškove sa zateznom kamatom koja teče od dana dospijeća kako je određeno prema navedenom okviru, podugovorima i njegovim eventualnim aneksima i uz zabilježbu ovršivosti tražbine, a prema čl. 14. st. 4. i 8. u svezi 253. Ovršnog zakona i troškova ovog postupka osiguranja u iznosu od 5.000,00 kuna zajedno sa zakonskim zateznim kamatama koje teku od dana donošenja ovog rješenja pa do isplate, a na korist: 17.000.000,00 KN
1. HYPO ALPE – ADRIA – BANK D.D. ZAGREB, SLAVONSKA AVENIJA 6
OIB: 14036333877
http://e-izvadak.pravosudje.hr/detalji-etaze.htm?etazniUdioId=27344940014&ulozakId=27344870014&sudId=14
http://e-izvadak.pravosudje.hr/pretraga-zk-ulozaka.htm
Čekaju tko prvi potegne,iako bih prije rekao da će se potegnuti po bidu prema 3,80 -3,70 kn.
Ako ne i niže ,tek onda slijedi jači rast.no možda griješim[emo_cool][emo_namigusa]
Rast slijedi kada ovi što su prodali zaključe da su prevareni, a zaključit će ubrzo. Čim KPMG odradi ono za što je unajmljen. 5-tica će biti “pregažena” kao da ju je FAP “nagazio”! Tko prvi uleti “pobrat” će najviše “kajmaka”. Zato “kešeri” nervozno klikaju po portalima i gledalicama, da im ne bi štogod promaklo. Mi koji smo se “natrpali” još će mo im na početku “potpaliti” početno “eksplozivno punjenje” sa ovo malo keša što smo ostavili za “upaljač”. LP!
Imam bolju “spiku” od Zokija, mogao bih Eskimima led prodavati! Ma ljudi ne slušajte me, samo sam se šalio, ovo će uskoro u stečaj. Čemu ovakva “rastrošnost”?[emo_smijeh]
Može li mi neki “Meštar” objasniti ovu vrstu donošenja odluka:
Prije 5 minuta nisam se postavio na ask od 4,17-4,14 a nakon što je ta razina skinuta onda sam se ODMAH postavio. U čemu je kvaka? Hvala znalcima. Pozz
Može li mi neki "Meštar" objasniti ovu vrstu donošenja odluka:
Prije 5 minuta nisam se postavio na ask od 4,17-4,14 a nakon što je ta razina skinuta onda sam se ODMAH postavio. U čemu je kvaka? Hvala znalcima. Pozz
završava polako ožujak!!
A Ingra poslije uzbuđenja polako na 3 kune držit se.