@inverter
Odlučili prema 3 kn, završio ručak, po bidu.
Prodavatelji, imate 61 000 komada na bidu u prvih 10. Prodati sada ili nikada. Raspaliiii. Nije nagovor na kupnju ili…
Nema govora o stačeju, pa do 3,5 kuna ima 320 000 tisuća komada, zar bi netko toliko riskirao. [emo_palacg]
zztop@
A možda i tebe iznenadi![emo_smijeh]
Mene ova banka neće…
HYPO ALPE – ADRIA – BANK D.D. ZAGREB, SLAVONSKA AVENIJA 6
OIB: 14036333877
a tebe…? tik-tak… [emo_beztona]
ZK ODJEL DUBROVNIK
Primljeno:
01.02.2012. 14:02:00
zk.ul. 3439 K.O. Gruž (sve etaže u vlasništvu INGRA d.d. Zagreb)???
Način rješenja: UDOVOLJENO
Datum rješenja: 20.02.2013.
Datum provedbe: 20.02.2013.
Datum otpreme: 20.02.2013.
???
@ZZtop
nisu baš sve etaže u vlasništvu INGRA d.d. Zagreb.
Evo samo npr. 402, 419, …
ZK ODJEL DUBROVNIK
Primljeno:
01.02.2012. 14:02:00
zk.ul. 3439 K.O. Gruž (sve etaže u vlasništvu INGRA d.d. Zagreb)???
Način rješenja: UDOVOLJENO
Datum rješenja: 20.02.2013.
Datum provedbe: 20.02.2013.
Datum otpreme: 20.02.2013.
???
Mene ova banka neće…
HYPO ALPE – ADRIA – BANK D.D. ZAGREB, SLAVONSKA AVENIJA 6
OIB: 14036333877
a tebe…? tik-tak… [Bez tona]
GOSP. ZZtop, možete li cijenjenoj zajednici i objasniti zašto dajete ove nepotpune napise. Možete li nam davati potpune tekstove tako da razumijemo a da ne moramo dodatno googlati. Inače ovako nepotpuno nema svrhu niti smisao.Neozbiljno je.
Inače sam zahvalan za sve najnovije linkove.(cca 1-2 dana).
@inverter
Odlučili prema 3 kn, završio ručak, po bidu.
@inverter
da,pratio sam ,vidjeti ćemo sutra ,po meni oko 3,85-3,95 kn.
lacoste@ 10-15 lipa necemo cijepidlacit..raspon je sve manji…blizi se veliki pomak ….
Da,slažem se.
@matrimon
kratko pitanje? je po vama ok, da bananarama… i njemu sl. tzv. možebitni bottom-fishing investori… konstantno obećavaju brda i doline bez argumenata… ? posebice bananarama, koji često… ne da barem ogradbeno pretpostavlja, već čak hrabro izričto “tvrdi”… a to mu mislim nije baš mudro… jer koliko meni poznato, sam g. Oppenheimer se nije nikad usudio… nešto u svezi poduzeća na kojem je na čelu… nešto “tvrditi”… bez obzira bilo to pozitivno ili negativno… btw. ako je netko grdne pare ostavio bilo gdje i bilo kada prethodno prije te to možda ponovo zbog hazarda i ponovne možebitne nepromišljenosti, a zbog želje brzog povratka bivšeg nepovratno izgubljenog… možda ponovo hoće… to ne znači da i poneki ostali zbog istog, isto, ponovo također isto moraju… nada i sreća (a što je ista?) ne dolaze sami… iste se traže… gdje? osobno mislim da ovdje vjerovatno ne…