Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ma nisam ni ja neki dugoročni, ali očito je da ispod 4 kn ne ide i da se ove razine prodaje polako iscrpljuju pa mi se se ne da loviti par lipa razlike jer ovdje se često dogodi nagli skok prema gore i onda se moraš vraćati 10-15% skuplje
I što sad ako ode na tri ili nedaj bože na 2 kune pa nije odmah propao svijet.
fajrunt@ nece se ponovit ,,isto kao sto se 2.xx kn nece ponovit [emo_smijesak]
Nisam dugo trejdao ovdje, a izgleda da skoro i neću. Cijeđenje prodaje se nastavlja, a u kritičnim trenucima kad više ne ide pojavi se kolega T.B. da malo olakša svojim kompanjonima! Tak da ovo do kraja mjeseca netreba ni pratiti nešto posebno. Tko je čekao sa većom količinom dosada čekat će i program restruktuiranja i dokapitalizaciju. Ostali! Ostali neće znati ni zašto prodaju, a ni zašto su kupili! LP!
@inverter
ne mora se ponoviti na 12 kn, da ode i na 8 kn to je lijepih 100% na ovu cijenu [emo_namigusa]
realno,ovdje je sad u cijeni sve osim otvaranja stečaja, bilo kakva pozitivna vijest lansirat će Ingru znatno gore. moguće da se u kuloraima takva vijest već očekuje (jer neki uvijek saznaju ranije) pa se zato svaki dan pokupuje oko 100.000 komada….bumo vidli uskoro
možda se u kuloarima nalaze baš oni što prodaju[emo_ooooo]
upravu si ovu ingru treba samo svremena na vrijeme pogledat bacam se na dionice na kojima ima više živosti
ZZ A MOŽDA DRAŽBE NEĆE VIŠE NI BIT
nadajmo se da ne… i to ne samo ova već bilo kakva dodatna… no, ako možda bude javim vam… [emo_palacg]
Ask se naglo smanjio za 40 000. Zašto?
zato da kupnja izgleda jača od prodaje viš da cjena ide dole mora se nekako preokrnuti najbolje da se udari po asku hihihi
moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama
...
moj odlazak sa foruma je zbog moderatora