INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zalozena zemlja je još u vlasništvu ingre,

Ingrina tvrtka kćer pod ovrhom

ova vijest o ovrsi nad imovinom ingre nikak nije dobra za njene dioničare tu mislim i na sebe to mi onak liči na brod koji pušta na sve više mjesta nadam se da nečemo potonuti svi skupa joj joj…..očekujem nekakva rješenja i to hitno inače bluć…

ajde loša vijest možda bude opet po 4kn.

idući tjedan će bit bolje...

ajde loša vijest možda bude opet po 4kn.

pa prodaj konačno, nema smisla da svaki dan drhtiš ovdje kao šiba na vjetru [emo_smijeh]

imamo punu sobu novih nickova… interes raste , hmmm i ja bi opet po 4 kn ..ipak pokratio jucer malo [emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovo je razrađeno i pametno dizanje cijene, svaki dan ide 5-10 lipa gore, a usput se trejderima dnevno pobere oko 100.000 dionica

bingo! odlično uočeno, danas opet pobrano 101.704 dionice! [emo_palacg]
[/quote]

točno,svaki dan se pokupi cca. 100.000 komada, kao da netko ciljano akumulira dionice Ingre bez većeg dizanja cijene….
možda je slučajnost, ali jako podsjeća na onaj poznati rast sa 4 na 12 kn….vidjet ćemo hoće li se povijest ponoviti?

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

fajrunt@ nece se ponovit ,,isto kao sto se 2.xx kn nece ponovit [emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
ne mora se ponoviti na 12 kn, da ode i na 8 kn to je lijepih 100% na ovu cijenu [emo_namigusa]
realno,ovdje je sad u cijeni sve osim otvaranja stečaja, bilo kakva pozitivna vijest lansirat će Ingru znatno gore. moguće da se u kuloraima takva vijest već očekuje (jer neki uvijek saznaju ranije) pa se zato svaki dan pokupuje oko 100.000 komada….bumo vidli uskoro

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

fajrunt@ nezahvalno je mlatit cifre 8,12….itd…ovdje je surfanje igra…a dugorocni ,,,ne bim se štel mešat …[emo_namigusa]

ma nisam ni ja neki dugoročni, ali očito je da ispod 4 kn ne ide i da se ove razine prodaje polako iscrpljuju pa mi se se ne da loviti par lipa razlike jer ovdje se često dogodi nagli skok prema gore i onda se moraš vraćati 10-15% skuplje

Zalozena zemlja je još u vlasništvu ingre,

izgleda jer se nitko nije javio na dražbu po min. 2/3 cijene… slijedeća bi mogla biti po po koliko ono vrijednosti …? no, možda saznamo uskoro… http://hgkreg.hgk.hr/Ovrha/faces/public/nekretnine/listaPredmeta.jsp

New Report

Close