INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoće li biti repriza odnedavno, ali ovaj puta “održiva”?[emo_smijesak]
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-ingra-u-pet-dana-uzletjela-41-indeksi-u-blagom-minusu/ar-54532/

Smješka se Ombla,

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kod Ingre je sve drugacije,ne vredi zakon o predstecajnoj,u NO sjedi bivsi predsjednik,nesto se tu desava,zna li tko sto je s onom dvoranom u Katru za koju je Mesic lobirao???

Hoće li biti repriza odnedavno, ali ovaj puta "održiva"?[emo_smijesak]
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-ingra-u-pet-dana-uzletjela-41-indeksi-u-blagom-minusu/ar-54532/

nešto se počelo kuhati ovdje, jučer je na prosječnoj cijeni od 4,15 kn pokupovano čak 261.000 dionica!
tako se i zadnji put akumuliralo danima oko 4 kn, a onda je uslijedio onaj poznati rast u par dana preko 12 kn kad se više nije moglo vratiti dionice prodane po nižoj cijeni pa su trejderi svaki naredni dan opet kupovali dionice nazad po 1-2 kune skuplje
možda ova akumulacija ima veze s planom restrukturiranja koji bi vrlo brzo trebao biti objavljen?

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije savjet za kupnju/prodaju dionica

Smješka se Ombla,

Smiješka se veliki pad cijene dionice.[emo_palacd]

Hoće li biti repriza odnedavno, ali ovaj puta "održiva"?[emo_smijesak]

nešto se počelo kuhati ovdje, jučer je na prosječnoj cijeni od 4,15 kn pokupovano čak 261.000 dionica!
tako se i zadnji put akumuliralo danima oko 4 kn, a onda je uslijedio onaj poznati rast u par dana preko 12 kn kad se više nije moglo vratiti dionice prodane po nižoj cijeni pa su trejderi svaki naredni dan opet kupovali dionice nazad po 1-2 kune skuplje
možda ova akumulacija ima veze s planom restrukturiranja koji bi vrlo brzo trebao biti objavljen?
[/quote]

još uvijek traje igra špekulanata, tek ako se proda Arena, povraćaju dugovi te ugovore novi poslovi biti će razloga za fundamentalno uzlaznu putanju dionice.

Da nije ovako loša struktura trejdera moglo bi se zaraditi u desecima posto u nekoliko dana, npr kao kod Diokija. Ovdje su svi nestrpljivi.

Šta se događa? Ništa, špekulacije. Par špekulanata je odlučilo malo riskirat jer znamo da se bliži kraj ožujka. A tada ako se nešto napravilo leti visoko, ali zasad se ipak ide opreznije i nije se puno ulagača priključilo jer postoji i ona druga mogućnost. Veći rizičari će već sad uletat, a oni oprezniji će ipak čekat neku vijest.

Istina je da su ulagači kod Ingre jako oprezni, rizičari i trejderi ulaze i izlaze ubrzano, kada se i ako se pozitivno odradi restrukturiranje zar ste mišljenja da će se moći uči sa večim količinama u Ingru bez drastičnog dizanja cijene. Mišljenja sam da neće. Biti će večih skokova nego na Diokiju

Istina je da su ulagači kod Ingre jako oprezni, rizičari i trejderi ulaze i izlaze ubrzano, kada se i ako se pozitivno odradi restrukturiranje zar ste mišljenja da će se moći uči sa večim količinama u Ingru bez drastičnog dizanja cijene. Mišljenja sam da neće. Biti će večih skokova nego na Diokiju

Drastičnog pada cijene uskoro.[emo_palacd]

Tu se očekuju brda i doline od Programa za restrukturiranje.
U stvarnosti – ovdje se seli kapitalizacija dobiti – od prodanih dionica
koje su rasle proteklih dana……….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Tu se očekuje od 2,80 do 3,00 kuna po dionici i ništa više niti manje.

New Report

Close