INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dvije lipe su nedostajale do 4,44…
Ne treba brzati, staviti se na bid, dati će nestrpljivi trejderi i za 4%. Po malo grickati na asku.

pa ja ne vidim navale. onaj tko je skupljo sve ove dane na 4kn valjda se više nije zadovoljavo sa količinom pa je podigao ulaz za 15 lipa što je malo prestrašilo pojedince da vlak biježi pa su digli na 4,4kn .al sad se stabiliziralo. sve pod kontrolom

idući tjedan će bit bolje...

Samo da podsjetim da bi trebao biti gotov plan za restrukturiranje Ingre do kraja ovoga mjeseca:
Link: http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/linic-postedio-ingru-jer-ima-posla-vani-i-nove-ulagace-231313

pa ja ne vidim navale.

dok ti skužiš da je navala, cijena će biti na 6 kn [emo_smijeh]
[/quote]daleko je to od navale…ovdje se sporadicno pokupi 100-200 k komada..pa se pusti da kamikaze odrade svoje neko vrijeme …[emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovdje se nešto kuha,80.000 kom kupljeno u roku 15 minuta po cijeni 4,11 -4,20 i ovi veliki nalozi po 10,000 tisuća kom na 4,20,sutra bi moglo biti interesantno,današnji prosjek 4,15 kuna.

Ide Ombla…

Ovdje se nešto kuha,80.000 kom kupljeno u roku 15 minuta po cijeni 4,11 -4,20 i ovi veliki nalozi po 10,000 tisuća kom na 4,20,sutra bi moglo biti interesantno,današnji prosjek 4,15 kuna.

dobri su volumeni, akumulira se žesto na razini 4-4,20 kn…kad ovo krene gore odnednom će faliti dionice na prodaji [emo_smijesak]

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Ide Ombla…

e i? da je ne bi mozda Ingra gradila?
kako ce dostavit Bon2?
potvrdu porezne o stanju duga?
nabavit materijal i opremu?

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

@kuva se odi nešto što jes jes al šta? Lp

nešto se zbiva, skupljaju se velike količine iznad 4 kn, danas su se vidjeli kupovni nalozi (i to iznad negativne blokade!!) sa 15.000-50.000 komada

moji postovi nisu investicijski sasvjeti niti prijedlog za kupnju ili prodaju dionica

at ppeco

U BON2- se vide blokade racuna u posljednjih 60 dana, a mozda se HEP zadovolji sa potvrdom sa stanjem duga prema poreznoj tako da ima vremena do raspisivanja nadmetanja.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

…do natječaja se sve još odblokira i pokrene… rekonstrukcije i ostale cije su u završnoj fazi…[emo_palacg]…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close