INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I kaj sad? Pa jel sam rekao da bu se moglo kupit i ispod 40000
Bu to sad malo gore i dole do kraja 2 kad budeju opet fondovi kupovali a onda bumo vidli kolko vrijedi i na kolko bu otišla

[rolleyes][rolleyes][rolleyes]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Nista prodavao.
Kupovao nejveci dio po 35 i 36K.
JOs kasnije po 44 i po 53 pa sada opet po 42 .
I ne prodajem nista.

HT sam prodao za ovo.
Vise nemam, da imam jos bi prodao i sada sve utukao.

Moj spektar je malo širi , kupovao od 11 000 – 53 000 , isto ne mislim tako skopro prodavati.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

to: blumen

potpisujem sve iznijeto
i ja utukla sve u ingru
nemam margin, ali cijena od 38 k potakla me da ga danas zatražim
hpb – već dugo ne daje!??, pbz – s tim produktom tek počinju za mjesec i pol !????, zaba – ispucala limite !!!??? – što je ovo, a sve prvoklasne banke?!!!
sad su IN margin call-ovi, OUT margin krediti

zanimljiv članak …. čovjek otvoreno “preporučuje ” INGRU ….. osim toga i neloše je prokomentirao trenutno stanje ….

“Tako se ovaj izvještaj, bez stvarne namjere, nadovezuje na jučerašnju analizu, jer sretnih kupaca ima koliko god hoćeš. Kupiti dionicu Ingre koja je pred mjesec dana vrijedila preko 50.000 kuna za 38 – 39 tisuća kuna sigurno nije loš posao.

http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,2,6,burza_pad,107711.jl

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

to: blumen potpisujem sve iznijeto i ja utukla sve u ingru nemam margin, ali cijena od 38 k potakla me da ga danas zatražim hpb – već dugo ne daje!??, pbz – s tim produktom tek počinju za mjesec i pol !????, zaba – ispucala limite !!!??? – što je ovo, a sve prvoklasne banke?!!! sad su IN margin call-ovi, OUT margin krediti

Pa upravo tu i je caka, kao i kod drugih dionica, nema dotoka svježeg casha, nema rasta, jednostavno zar ne? I to trenutno jako loše djeluje na burzi. I sigurno će potrajati, pitanje je samo koliko dugo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

bijela555: ” to: blumen potpisujem sve iznijeto i ja utukla sve u ingru nemam margin, ali cijena od 38 k potakla me da ga danas zatražim hpb – već dugo ne daje!??, pbz – s tim produktom tek počinju za mjesec i pol !????, zaba – ispucala limite !!!??? – što je ovo, a sve prvoklasne banke?!!! sad su IN margin call-ovi, OUT margin krediti ” Pa upravo tu i je caka, kao i kod drugih dionica, nema dotoka svježeg casha, nema rasta, jednostavno zar ne? I to trenutno jako loše djeluje na burzi. I sigurno će potrajati, pitanje je samo koliko dugo.

Trenutno nema casha da INGR na 50000, ali za INGR na 38000 ce uvijek se naći
[thumbsup]

najbolje da fond manageri pojedinih banaka ne znaju koje dionice su im pod marginom
navodno su neke banke prije mjesec dana na ingru davale margin čim dođeš
dođeš, uzmeš kredit do max iznosa, i onda kad krene nizvodno nema više margin kredita
samo margin callovi.
I onda igra starog tigra.
Tebi margin call a njima ingra po cijeni 10% većoj nego što je bila cijena dokapitalizacije.
U kojoj nisu mogli učestvovati jer su umirovinci imali prednost, a silno su željeli
A što se tiće Arene , mislim da se zna koliko često dolaze kontrolori iz EHF i jesu li zadovoljni ili ne.

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

blueman:

Nista prodavao.
Kupovao nejveci dio po 35 i 36K.
JOs kasnije po 44 i po 53 pa sada opet po 42 .
I ne prodajem nista.

HT sam prodao za ovo.
Vise nemam, da imam jos bi prodao i sada sve utukao.

Moj spektar je malo širi , kupovao od 11 000 – 53 000 , isto ne mislim tako skopro prodavati.[thumbsup]

kupovao po 19, prodao samo jednu na 54, trebalo za brodare….

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

hpb – već dugo ne daje!??, pbz – s tim produktom tek počinju za mjesec i pol !????, zaba – ispucala limite !!!??? – što je ovo, a sve prvoklasne banke?!!!

Probaj u Centar banci.Baš me zanima dal je ovih dana Ingra maknuta sa liste.I koje sve još dionice.Još jedna fondovska igra,umjetno smanjivanje potražnje.

Gle zaboravio.
Bio uzimao dok se drvila na 20K dugo vremena al sam prodao na 28 koliko se sjecam taj dio.
Od onda ne prodajem.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Probaj u Centar banci.Baš me zanima dal je ovih dana Ingra maknuta sa liste.I koje sve još dionice.Još jedna fondovska igra,umjetno smanjivanje potražnje.

Probaj s lombardnim kreditom bolje je i sigurnije nego margin.
Ja prodao dio po 59,75k, a sada stavljam kupnju na 37-38k

Opla. Više nitko ne prodaje. Svi nešto čekaju.
Pa normalno, tko bi prodavao na ovim cijenama.
Upravo je fond otvorio 5 kom po asku.[thumbsup]
Samo polako.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close