INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svjetski konzultant poslao studiju, vlada u dva tjedna odlučuje ide li hidroelektrana Ombla. To je jedini veći projekt koji ima papire i osiguran novac. Osigurao bi vise od 1000 radnih mjesta za domaće kompanije i smanjio uvoz struje za 8 posto. Projekat vrijedan 960 milijuna kn

Trkeljas gluposti

Svjetski konzultant poslao studiju, vlada u dva tjedna odlučuje ide li hidroelektrana Ombla. To je jedini veći projekt koji ima papire i osiguran novac. Osigurao bi vise od 1000 radnih mjesta za domaće kompanije i smanjio uvoz struje za 8 posto. Projekat vrijedan 960 milijuna kn

gdje se tu spominje Ingra?

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Zatišje pred burom,,,

Ingra je debelo precijenjena dionica u ovoj situaciji s dugovima i kad joj mogući stečaj visi za vratom. Ta dionica sada vrijedi možda 2 kune ali samo možda i to je upitno.[emo_palacd]

Ingra je debelo podcijenjena dionica u ovoj situaciji s imovinom i kad joj mogući stečaj više ne visi za vratom. Ta dionica sada vrijedi možda 6 kune ali samo možda i to je upitno, možda i više.[emo_palacg]

neće uvijek biti ovako.

Ingra je debelo precijenjena dionica u ovoj situaciji s dugovima i kad joj mogući stečaj visi za vratom. Ta dionica sada vrijedi možda 2 kune ali samo možda i to je upitno.[emo_palacd]

Ingra je debelo podcijenjena dionica u ovoj situaciji s imovinom i kad joj mogući stečaj više ne visi za vratom. Ta dionica sada vrijedi možda 6 kune ali samo možda i to je upitno, možda i više.[emo_palacg]

[/quote]

razumijem da možeš pretpostavljati, ali kako možeš tvrditi da Ingri mogući stečaj više ne visi za vratom… zar je račun Ingre odblokiran?

Gospodo,

Ingra može otići u stećaj ako ne prođe restrukturiranje koje je najavljeno za uskoro a isto tako ako prođe restrukturiranje gdje joj je granica. Računi bi trebali biti odblokirani i trebala bi normalno poslovati.

Što ćete Vi izgubiti koji ju nemate ako ode u stečaj, ništa. Mi ćemo biti luzeri jer smo vjerovali da će se izvući. A što ako se izvuće i počne normalno funkcionirati, e pa gospodo onda ćete Vi miti luzeri jer ju nemate a mi koji ju imamo ćemo biti na dobitku.

Vas nitko ne tjera da ju imate, prosudite sami koliki je rizik imati ju.
Zar mislite da ako se Ingra izvuće da će se i dalje liparit kao što se zadnju godinu lipari. Mišljenja sam da neće, ali to je samo mišljenje jednog optimiste da i nakon lošeg vremena dolazi bolje.

Pozdrav

Računi bi trebali biti odblokirani i trebala bi normalno poslovati.

a to je kao neka sitnica? zna li tko koliki je iznos blokade na računu Ingre?

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

[/quote]

U blokadi je zbog ovrha u iznosu od 30 000 000 [emo_euro], no raspolaže s nekoliko puta vrjednijom imovinom od iznosa blokada. [emo_namigusa]

I šta kad dođe na 2,90 kn, onda ćeš govorit da si se postavio na 1,90, jadan si.

@ S400

ne samo ovaj put,o idućim pokušajima kada dođe vrijeme za to .

[/quote]

U blokadi je zbog ovrha u iznosu od 30 000 000 [emo_euro], no raspolaže s nekoliko puta vrjednijom imovinom od iznosa blokada. [emo_namigusa]
[/quote]

Na upravnoj zgradi Ingre hipoteka od 318 mil. kuna

http://www.ingra.hr/files/File/20121025_Otvoreno%20pismo%20glavnom%20uredniku%20PD-a.pdf

@ZZtop kolega to stari članak znamo za to,vi bi ispod 4kn al kažu da nemože.Lp

New Report

Close