netko se lagano igra sa nalozima na 3,5kn
3,70 6000
3,69 5000
3,68 10000
3,67 8000
3,66 7590
3,65 8000
3,64 10000
3,63 5000
3,62 7000
3,61 8000
3,60 1800
3,59 9000
3,58 10000
3,57 4000
3,56 14000
3,55 8000
3,54 12000
Daleko je 3,50 kuna. Jako daleko. Možda predaleko. Mogu se igrati nalozima koliko hoće kad je bezopasna igra. Kad cijena priđe bliže (ako uopće priđe), onda igra više ne bude baš bezazlena.
ovdje su svi jako pametni a zapravo je par njih slijedilo jedan drugoga sto pri kupnji sto pri prodaji ,taman da pretegnu na rast a potom i na korekciju…[emo_beztona]
a inventivnost?[emo_plazi]
Daleko je 3,50 kuna. Jako daleko. Možda predaleko. Mogu se igrati nalozima koliko hoće kad je bezopasna igra. Kad cijena priđe bliže (ako uopće priđe), onda igra više ne bude baš bezazlena.
Tzv. je lako se igrati sa nalozima ispod 4,11 KN tj. današnje donje granice licitacije…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=32822
Iako bi volio da tako bude ali ne vjerujem u dokap po 20 kn, prije bi mogla biti 10-15, a naravno očekujem porast dionice preko 20 unutar godine dana od dokapa. Proljeće je vrijeme buđanja i rasta pa bi i INGRA mogla tim smjerom.
Zatrejdao 7000kom pa ako pade opet uzimam a ako ne idem na HT po dividendu. Mislio sam ih iskopat na 4,20 ali sam se suzdržao i zarada je za cca 500 bureka. Ne volim trejdanje ali me kranulo u dva navrata. Vratio minusa sa drugih dionica od prije 3 godine.
[/quote]Poštovani kolega što reći a da vam objasnim da za nekoga 5,7 10 T komada nije nešto veliko za trejdati. Sa toliko se usudim a ostalih 50T kom čuvam i ne diram. Nisam pobornik, kao što rekoh, trejdanja ali pokušao sam sa toliko i evo 2 puta se isplatilo pa evo i treći put iako bi radi onih 50T volio da je raslo, no sada sam opet uspješno zatrejdao i nadam se da ću ovaj put ovih 7000 kom prodati za 4,90 i to upravo ovima koji su danas prodavali uz “prihvatljivi gubitak”. Došli i oni na red. Sretno svima. INGRA ima budućnost, to je najvažnije. Strpljen spašen.
@megido
Kakvu Ingra budućnost ima ili nema… valjda će utvrditi revizor KPMG Croatia d.o.o. za reviziju kojeg je Ingra angažirala da utvrdi točno finacijsko te ino stanje iste… a ne ja ni ti nagađanjima ovdje…
http://www.poslovna.hr/lite/kpmg-croatia/68520/subjekti.aspx
kao što je Vlada istog kao jednog od revizora angažirala za “Vladin Clean start…”
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/216745/Otkrijte-tko-i-za-koliko-novca-ceslja-HEP-Hz-Ministarstvo-financija-HRT.html
Iako bi volio da tako bude ali ne vjerujem u dokap po 20 kn, prije bi mogla biti 10-15, a naravno očekujem porast dionice preko 20 unutar godine dana od dokapa. Proljeće je vrijeme buđanja i rasta pa bi i INGRA mogla tim smjerom.
Zatrejdao 7000kom pa ako pade opet uzimam a ako ne idem na HT po dividendu. Mislio sam ih iskopat na 4,20 ali sam se suzdržao i zarada je za cca 500 bureka. Ne volim trejdanje ali me kranulo u dva navrata. Vratio minusa sa drugih dionica od prije 3 godine.
[/quote]Poštovani kolega što reći a da vam objasnim da za nekoga 5,7 10 T komada nije nešto veliko za trejdati. Sa toliko se usudim a ostalih 50T kom čuvam i ne diram. Nisam pobornik, kao što rekoh, trejdanja ali pokušao sam sa toliko i evo 2 puta se isplatilo pa evo i treći put iako bi radi onih 50T volio da je raslo, no sada sam opet uspješno zatrejdao i nadam se da ću ovaj put ovih 7000 kom prodati za 4,90 i to upravo ovima koji su danas prodavali uz "prihvatljivi gubitak". Došli i oni na red. Sretno svima. INGRA ima budućnost, to je najvažnije. Strpljen spašen.
[/quote]
Kolega,nitko vas nije pitao,imate ,nemate,gubitak,dobitak-uostalom tko bi vam vjerovao na osnovi vašeg pisanja[emo_smijesak].A o budućnosti Ingre će odlučiti vjerovnici i nitko drugi,a ponajmanje vi.Jako jednostavno i istinito.
[/quote]Vjerovali vi ili ne, meni to ne igra nikakvu ulogu. Budućnost INGRE na vašu žalost je sigurna i perspektivna, i na kraju da vam kažem da nisam niti odgovarao na nečija pitanja već samo komentiram kao i drugi. Pozz branitelju propastiIngre.[emo_cool]
Ne znam kako vam se da pisati svaki dan jedno te isto… ako gledamo negativu, ovdje je u cijeni sve osim formalnog otvaranja stečaja.
Što se pozitive tiče, jako je širok spektar pozitivnih vijesti koje mogu doći pa neću ni nagađati koje bi mogle biti, ali bitno je da svaka od njih može lansirati Ingru par kuna prema gore.
Danas su se na Dnevniku 3 mogle čuti zanimljive brojke. Naime iako danas nitko (opravdano) ne vjeruje Vladi da je moguće u idućih nekoliko godina u kombinaciji sa privatnim kapitalom investirati oko 70 milijardi kn, sugovornik iz Splita (iz HGK) je spomenuo da samo u Splitu već danas postoji 5 projekata od kojih svaki vrijedi oko milijarde eura i koji čekaju da se konačno uspostavi klima za njihovu realizaciju.
A to je samo početak priče (i samo za grad Split), a gdje je tu ostatak RH. I kada pogledate kako danas izgleda razvijeni svijet i koliko je investirano u razne projekte onda postane jasno gdje se mi u svemu tome nalazimo. Ni na početku. U tom kontekstu su svi sadašnji problemi građevinaca zapravo smiješni i nevjerojatni kada se pogleda što će se samo na teritoriji RH događati kada se jednom stvar konačno pokrene s mrtve točke. A jednom će se i to dogoditi.
“Teško je reći jesu li građevinari došli do dna, no ako se u jako kratkom roku ne pokrenu neki značajniji projekti, ne samo da će potonuti još dublje, već će većina građevinskih kompanija bankrotirati…”
http://liderpress.hr/fight-club/Poslovni-rezultati-dokazuju-da-su-gradevinari-dotaknuli-dno-/