INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zasto ne kupujete sada po 4,55/4,60 kn jer u ponediljak ce bit po 5 kn Lp
ti ionako cekas 2 kn ..[emo_plazi]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako uzmemo da su ovi na prodaji istovremeno i na kupnji onda bi u ponedjeljak moglo povući i do 4,90. Zanimljivo bi bilo da se ti “duplikati” maknu i sa prodaje i sa kupnje, onda bi dobili pravu sliku.

4,90 kn??? Na temelju čega??? Želja???

do jutrašnjih 4,73kn ima više od 100k komada. ako je ovaj ozbiljan što je krenuo sa kupnjom to će do 4 sata počistiti, a vrijeme mu je da krene.

Izgleda da je ovaj otišo na vikend još u podne,neznam što mi čekamo,pozdrav!!

idući tjedan će bit bolje...

Lijepo, lijepo, željno iščekujem ponedjeljak…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

4,90 kn??? Na temelju čega??? Želja???
Na temelju toga što ti nisi unutra. hehehhee
Ma šala mala. Pozz svim ljudima dobre volje i pozitivnih misli i čvrste nade za budućnost. Ugodan vikend i pazite da ne zapnete negdje u snijegu.

neće uvijek biti ovako.

Ako uzmemo da su ovi na prodaji istovremeno i na kupnji onda bi u ponedjeljak moglo povući i do 4,90. Zanimljivo bi bilo da se ti "duplikati" maknu i sa prodaje i sa kupnje, onda bi dobili pravu sliku.

a ti znaš da su duplikati? ajde ne lupetaj

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Iako bi volio da tako bude ali ne vjerujem u dokap po 20 kn, prije bi mogla biti 10-15, a naravno očekujem porast dionice preko 20 unutar godine dana od dokapa. Proljeće je vrijeme buđanja i rasta pa bi i INGRA mogla tim smjerom.
Zatrejdao 7000kom pa ako pade opet uzimam a ako ne idem na HT po dividendu. Mislio sam ih iskopat na 4,20 ali sam se suzdržao i zarada je za cca 500 bureka. Ne volim trejdanje ali me kranulo u dva navrata. Vratio minusa sa drugih dionica od prije 3 godine.
Dobro znam da nije pristojno nekome gledati u novcanik ali po nacinu pisanja i kolicini postova covjek bi rekao da u najmanju ruku imate pola miliona u ingri.”Zatrejdao 7000komada”,i sa tim cete po dividendu??Jeli vi mene nasmijavate ili vi to stvarno mislite??sory ,morao sam!!

http://www.zse.hr/userdocsimages/god_dok/INGR_god_dok_2013_HR.pdf

većina ode prisutnih su trejderi koji iako prave velike postotke u biti nemaju love jer rade to na malim obrtajima,jedan medju vama je kupija 66000 komada , i nije trejder , a ostali pa i Medigo, Banana,lnverter ne mogu utjecat na cijenu lngre, mogu se ukrcat i to je to , a sve ode šta neko prosipa ja ovo ja ono , to mačku o rep, lngra ne ide u stečaj i šta ćemo sada ??? jedan jedini posal ovo ide na dosta veće razine , a posal će ubost , ne znan sad kad nema stečaja šta će ZZ izmislit, a ako prodaju arenu bolje da i ne pomislin.Mislin da više 3,xx nečete gledat u nijednoj kombinaciji, Opi je zna da stečaja neče bit a većina ode ???

Ljudi ne mogu prodati stan po normalnoj cijeni, a INGRA će dvoranu???? Ahahahah!

Pa cijena Arene je ugovorom fiksirana, još 20-tak godina po 7,2 milijuna Eura godišnje će sjedati na Ingrin račun ili račun budućeg kupca, pa si računaj kolika je na kraju cifra. Ima li netko sličan ugovor za svoj stan?[emo_smijesak]

To je oko 150 milijuna Eura u 20 godina. Ima da se u ovoj situaciji gdje banke neznaju gdje bi plasirale novac kupci otimaju, preskaču jedan preko drugoga u želji da se domognu nečega što u konačnici vrijedi 150 milijuna Eura a nudi se za 80,xx milijunčića Eurića.Zar ne[emo_plazi]?

New Report

Close