Sada bi trebali malo burekmajstori da krenu prodavati sa prihvatljivim gubitkom od 5%.[emo_smijesak] Tu treba još ubrati par desetaka tisućica a onda prema prosjeku i malo više.
pa prodavati će vjerovatno,al neće ni jedan od njih priznati gubitak,hvale se samo kad uzmu 5%[emo_namigusa]
Dali je rasprodaja gotova za danas
čekaj 5 minuta prije zatvaranja, onda bi mogla biti raspaljotka po kupnji [emo_namigusa]
Hm, kako stvari stoje danas bi se mogao radovati samo moj broker! Ovi na bidu baš i ne popuštaju, sram ih bilo![emo_namigusa] Ali i sat vremena nekada je puno vremena!
Iako bi volio da tako bude ali ne vjerujem u dokap po 20 kn, prije bi mogla biti 10-15, a naravno očekujem porast dionice preko 20 unutar godine dana od dokapa. Proljeće je vrijeme buđanja i rasta pa bi i INGRA mogla tim smjerom.
Zatrejdao 7000kom pa ako pade opet uzimam a ako ne idem na HT po dividendu. Mislio sam ih iskopat na 4,20 ali sam se suzdržao i zarada je za cca 500 bureka. Ne volim trejdanje ali me kranulo u dva navrata. Vratio minusa sa drugih dionica od prije 3 godine.
Trenutno svi građevinari u zelenom. Će se nešto gradi ili???[emo_ooooo]
Za jučer i danas bilo je lako predvidjeti što će se poprilici događati. Vijest od jučer je istrošena i iskorištena. Ali za ponedjeljak je to sad malo teže. Moguće je da će cijena stagnirati jer su se optimisti i traderi izbalansirali na cca 4,50 kn. Ako tako bude barem neko vrijeme stajala, s vremenom će najvjerojatnije opet početi erodirati prema dolje. Tako je kako je, dobro je.
do jutrašnjih 4,73kn ima više od 100k komada. ako je ovaj ozbiljan što je krenuo sa kupnjom to će do 4 sata počistiti, a vrijeme mu je da krene.