već je poskidano preko 120.000 komada s prodaje, moguće da ulazi neki veći kupac (preuzimatelj Ingre??) jer s jučerašnjim prometom je to već blizu 500.000 dionica!
ja sam predao stafetu …dalje…hvala ljepo ..
bilo je dana kad se protrgovalo i milion dionica na ingri a da nije bilo ni promjene u top 10. osobno ove cijene 3,4,5kn mi ne prestavljaju ništa,rekao sam ova lova u ingri ostaje do dana kad se firma digne na noge,il sve ide s njom u propast. pa kako bude.
slijedi iskipavanje sklanjaj se s bida [emo_smijeh][emo_smijeh]
već je poskidano preko 120.000 komada s prodaje, moguće da ulazi neki veći kupac (preuzimatelj Ingre??) jer s jučerašnjim prometom je to već blizu 500.000 dionica!
Ako ces tako ulagat onda nebudes dugo na burzi…pogle invertera kupi proda tam vam i eto….[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_plazi]
10300 H nalog na 4,70 na prodaji!!!!uffff[emo_palacd][emo_palacd][emo_vrtimise][emo_plazi]
Kreće tobogan do 3 kune sretni oni koji se iskrcaju među prvima već viđeno više puta.
Koji zalet grlom u jagode ala će biti plača kad krene rasprodaja i zbrajanje minusa.[emo_palacd]
Marina carice[emo_smijesak]
Najgore za ulagača je kada se preda osjećajima. To je sigurni put u PAKAO, odnosno gubitak. Imamo ovdje upravo jednog takvog. Zahvaljujem mu što svojim dionicama hrani “aždahu”! LP![emo_smijeh]
Još malo pa će ga “maca popapati”!
Najgore za ulagača je kada se preda osjećajima. To je sigurni put u PAKAO, odnosno gubitak. Imamo ovdje upravo jednog takvog. Zahvaljujem mu što svojim dionicama hrani "aždahu"! LP![emo_smijeh]
Još malo pa će ga "maca popapati"!
Najgore za ulagača je kada se preda osjećajima. To je sigurni put u PAKAO, odnosno gubitak. Imamo ovdje upravo jednog takvog. Zahvaljujem mu što svojim dionicama hrani "aždahu"! LP![emo_smijeh]
Iz tvojeg posta isijavaju osjećaji, što je je.
[/quote]
Jutros u pola 11. Sad ponovno vrebam, a netko će me već nahraniti! Lp!