INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

već je poskidano preko 120.000 komada s prodaje, moguće da ulazi neki veći kupac (preuzimatelj Ingre??) jer s jučerašnjim prometom je to već blizu 500.000 dionica!
uvjek ista prica kad ingr napravi 20-30% u par dana…
ja sam predao stafetu …dalje…hvala ljepo ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

bilo je dana kad se protrgovalo i milion dionica na ingri a da nije bilo ni promjene u top 10. osobno ove cijene 3,4,5kn mi ne prestavljaju ništa,rekao sam ova lova u ingri ostaje do dana kad se firma digne na noge,il sve ide s njom u propast. pa kako bude.

idući tjedan će bit bolje...

slijedi iskipavanje sklanjaj se s bida [emo_smijeh][emo_smijeh]

Šta da kupuju poslje po asku?![emo_zloban]

već je poskidano preko 120.000 komada s prodaje, moguće da ulazi neki veći kupac (preuzimatelj Ingre??) jer s jučerašnjim prometom je to već blizu 500.000 dionica!

Ako ces tako ulagat onda nebudes dugo na burzi…pogle invertera kupi proda tam vam i eto….[emo_smijesak][emo_smijeh][emo_plazi]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

10300 H nalog na 4,70 na prodaji!!!!uffff[emo_palacd][emo_palacd][emo_vrtimise][emo_plazi]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

To je sve optička varka – preslagivanje.
A to je najbolji znak za dokup i držanje.

Kreće tobogan do 3 kune sretni oni koji se iskrcaju među prvima već viđeno više puta.

Koji zalet grlom u jagode ala će biti plača kad krene rasprodaja i zbrajanje minusa.[emo_palacd]

Marina carice[emo_smijesak]

Najgore za ulagača je kada se preda osjećajima. To je sigurni put u PAKAO, odnosno gubitak. Imamo ovdje upravo jednog takvog. Zahvaljujem mu što svojim dionicama hrani “aždahu”! LP![emo_smijeh]
Još malo pa će ga “maca popapati”!

Najgore za ulagača je kada se preda osjećajima. To je sigurni put u PAKAO, odnosno gubitak. Imamo ovdje upravo jednog takvog. Zahvaljujem mu što svojim dionicama hrani "aždahu"! LP![emo_smijeh]
Još malo pa će ga "maca popapati"!
nadam se da si rijesio onaj dio kupljen ispod 4 kn ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Najgore za ulagača je kada se preda osjećajima. To je sigurni put u PAKAO, odnosno gubitak. Imamo ovdje upravo jednog takvog. Zahvaljujem mu što svojim dionicama hrani "aždahu"! LP![emo_smijeh]

Iz tvojeg posta isijavaju osjećaji, što je je.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

nadam se da si rijesio onaj dio kupljen ispod 4 kn ..
[/quote]
Jutros u pola 11. Sad ponovno vrebam, a netko će me već nahraniti! Lp!

New Report

Close