Nego, zna li netko glede pogona u Ivaniću, što će biti ulazna sirovina za proizvodnju biomase za termoelektranu odnosno od čega če se proizvoditi organsko gnojivo?
Od šumske bio-mase.
traktor: ” zg28: ” ma kolege bravo “ovo je ludnica” neki dan sam postavio pitanje dali se iko od Vas bavi dionicama profesionalno. To je bilo retoričko pitanje jer nebi imali vremena tolko na forumima. Pogledajte što sam ja pisao o INGRI od negdje 9 ili 10 mijeseca i kaj su mi takozvani “uložite u znanje” pisali i kaj mi govorili. A ja Vam svima kažem da će narast malo krajem 2 mjeseca zbog fondova jer će kupovat i da onda ko je pametan neka bježi a ko neće nemora. Kao što rekoh vrijedit će ona 100000 hiljada… aha… samo kada ” znaš kad će tolko vrijediti :” kad kostrenčić i oprenhaim & co odluče opet prodat udjele[lol] [lol] ” Ko ti je taj oprenhaim? Nikad cuo. Sta ce vam multiple sa 2007 kad cete to sa Viaduktom usporediti?? Ostavite se firmi koje ne kuzite…
traktor: ” zg28: ” ma kolege bravo “ovo je ludnica” neki dan sam postavio pitanje dali se iko od Vas bavi dionicama profesionalno. To je bilo retoričko pitanje jer nebi imali vremena tolko na forumima. Pogledajte što sam ja pisao o INGRI od negdje 9 ili 10 mijeseca i kaj su mi takozvani “uložite u znanje” pisali i kaj mi govorili. A ja Vam svima kažem da će narast malo krajem 2 mjeseca zbog fondova jer će kupovat i da onda ko je pametan neka bježi a ko neće nemora. Kao što rekoh vrijedit će ona 100000 hiljada… aha… samo kada ” znaš kad će tolko vrijediti :” kad kostrenčić i oprenhaim & co odluče opet prodat udjele[lol] [lol] ” Ko ti je taj oprenhaim? Nikad cuo. Sta ce vam multiple sa 2007 kad cete to sa Viaduktom usporediti?? Ostavite se firmi koje ne kuzite…
disgrafijska greška ( oppenhaim )
al rađe pogledaj vrijednost i moj strah od jučer,….. a sad sam uvjeren da tonemo na 35, a molo se propitaj oko gradnje ARENE….
budd:
”
Nego, zna li netko glede pogona u Ivaniću, što će biti ulazna sirovina za proizvodnju biomase za termoelektranu odnosno od čega če se proizvoditi organsko gnojivo?
”
Od šumske bio-mase.
To sam i pretpostavljao. tnx kolega
To je trenutno stanje, tako da nema razloga za brigu Kolega kad vidim da se tako trguje znam da nema brige,jer je ovo čista manipulacija i ne može predugo trajati.
Vidjet ćemo.
U svakom slučaju bez brige.
matrix90: ” budd: ” Nego, zna li netko glede pogona u Ivaniću, što će biti ulazna sirovina za proizvodnju biomase za termoelektranu odnosno od čega če se proizvoditi organsko gnojivo? ” Od šumske bio-mase. ” To sam i pretpostavljao. tnx kolega
Nema problema.
Ako imate još kavih pitanja vezana za taj projekt slobodno na PM.
[lol] [lol] [lol] to nema s nama veze , to je EU , a nas slovenci blokiraju[lol] [lol]
To je trenutno stanje, tako da nema razloga za brigu Kolega kad vidim da se tako trguje znam da nema brige,jer je ovo čista manipulacija i ne može predugo trajati.
e moj druže , da je bar tako…… al bojim se da nam je sunce daleko[cry]
e moj druže , da je bar tako…… al bojim se da nam je sunce daleko
Zašto,kolega?Sve mi miriše na onaj “interventni” dan iz 11. mj.
ličan: ” To je trenutno stanje, tako da nema razloga za brigu Kolega kad vidim da se tako trguje znam da nema brige,jer je ovo čista manipulacija i ne može predugo trajati. ” e moj druže , da je bar tako…… al bojim se da nam je sunce daleko[cry]
Zašto daleko? Ono je tu evo, upravo iza nimbusa.
e moj druže , da je bar tako…… al bojim se da nam je sunce daleko Zašto,kolega?Sve mi miriše na onaj “interventni” dan iz 11. mj.
Da da ljepo je krenulo nako njega
[lol] [lol] [lol]
ličan:
”
Najbolje ponude [ INGR-R-A ] Kupnja Cijena 5 40.700,00 1 40.150,00 3 40.100,00 10 40.002,00 1 40.000,00 Cijena Prodaja 38.000,00 7 38.999,00 2 39.000,00 14 39.400,00 18 39.498,00 1 Tako je trenutno situacija i na većini ostalih likvidnih dionica.Ne da se prodaje po kupnji već se namjerno lupa i niže.Pa nek mi sad kaže netko da se ne manipulira i ne dogovara.
”
To je trenutno stanje, tako da nema razloga za brigu [thumbsup]
volim optimistčnu ekipu