INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer i danas preko 50% kupljenog nije buregdžijska roba. Skuplja se i to dobro. Možda potencijalni investitor pravi predradnje radi boljeg ulaska………

neće uvijek biti ovako.

Rekao sam vam prije godinu dana – INGRA prva izlazi iz krize.
To što su banke igrale svoju igru to je drugi par opanaka.
Uništiti ono gdje se možeš naplatiti da bi se spašavalo ono gdje ćeš ogromne minuse zbrajati.

Je, rekao si. Svi se sjećamo.

@bananarama
koge će biti sram ili ne… pokazat će izvješće revizora, a ne ti niti ja…
No, drago mi je ako trenutno smanjuješ gubitke… ajd uživaj… Sretno…

Svako odlucuje za sebe..da je rizik je rizik je….prosli put su neki sugerirali svina ds ce biti 15-20 kn pa se s 4,xx opet vratila na 3,8x,isti akteri samo drugo poluvrijeme…..sudjelovao sam prosle godine u rast od 4 do 12 i ovo nije to to….al za trejd je uvijek dobro…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_plazi]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Skuplja se u paketima od 10 000 kom. Nisu trejderi.

neće uvijek biti ovako.

Misliš da nema trejdera s takvim apetitima i lovom? Daj se uozbilji. Ima ovdje opakih igrača. Ne brini.

Opaki koktel pohlepe, užitka i straha.
Hoće ju zakucat u blokadu? Neće? Hoće?

već je poskidano preko 120.000 komada s prodaje, moguće da ulazi neki veći kupac (preuzimatelj Ingre??) jer s jučerašnjim prometom je to već blizu 500.000 dionica!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

polako ljudi ima dionica na lopate ukupno 13 milja

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

slijedi iskipavanje sklanjaj se s bida [emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close