prodaja Arene bila bi ludost, ona trenutno samo sebe otplaćuje kroz mjesečne rate koje idu od države i grada Zagreba, a tako će još par godina i onda se rate preusmjeravaju u blagajnu Ingre,a ako se ne varam to je preko 50 milja kuna godišnje!
ako itko uđe u dokap Ingre to će biti ponajviše zbog Arene i keša koji će ona uskoro donositi, a tu je onda još i dosta poslova u inozemstvu kao bonus tako da ingra može opstati, ali to sad ponajviše ovisi o poslovodstvu i NO koji moraju pod hitno nači strateškog partnera koji bi s bankama dogovorio reprogram i deblokirao račun, a za par godina keš od Arene sljevat će se u kasu.
Ako je iGH mogao napraviti reprogram i dobiti svježi keš od Rusa i mirovinaca, onda to još prije može Ingra, znači problem može biti samo u poslovodstvu Ingre!
Ingra je sad kocka s malim ulozima, ali ako Ingra opstane ovih 4 kn može se u par godina pretvoriti u 20-30 kn jer burza je mjesto gdje se svaki dan sukobljavaju panika i pohlepa
Hvala kolega voley na razmišljanjima, svakako da ne prodajem po 4-5 kuna kad može biti svega. Radije neka ode u stečaj ako treba, trejd mi ne ide jer kad bi prodao da povećam broj komada vjerovatno bi skočila u 2 dana 200 % i moja količina bi isparila. I dalje sam mišljenja da bi veća količina casha bi bolja jer je situacija u nas i svijetu loša u građevini.
Da cijeli Crobex nije debelo crven Ingra bi sada bila sigurno blizu petice. Ali vidjet ćemo. Sutra je novi dan. Pa onda onaj iza njega.
Kolega,upravo se tog treznjenja treba cuvati, oni znaju nekada biti i smrtno opasni..puno srece na ovom toboganu.
Sad sam tek pogledao današnji volumen, čak 324.877 dionica?!? [emo_zacudjen]
Ovo jako podsjeća na onaj rast koji je isto krenuo od 4 kn pa dogurao do 12 kn…
Ili od 12 do 3,75 ?
Ili od 12 do 3,75 ?
Može i tako, znači sad smo u fazi rasta do 12 kn [emo_smijesak]
Ili od 12 do 3,75 ?
[/quote]
Najniža cijena je bila 2,80 pa bi bilo vjerovatnije da neće povući preko 10.
A tih 10 bo mogla biti cijena ulaza strateškog partnera.
Da li je strateški partner počeo kupovati,skupi desetak posto do 10 i smanji prosjek ulaza.
Napomena:Strateški partner nisam ja,tj ja ne kupujem.Dapče,pomelo me na 4,2x dok sam čekao da dođem na gledalicu jer mi je unuk igrao neke borbene igre.Jučer ujutro sam
tu cijenu iznad 4,2x smatrao dobrom za izlaz.Sada je to odlično za ulaz.
U INGR napokon zera meda i mlijeka,sa šancama da se pretervori u bujicu.
Čestitke onima koji su unutra,a onima koji su izašli preko 4,20.
Izgleda da nas je vecina izasla na 4,2x a neki i na 4….prodas kupis pa opet prodas pa kupis i eto nam 3xx xxx protrgovanih komada…[emo_smijesak][emo_namigusa]
prodaja Arene bila bi ludost, ona trenutno samo sebe otplaćuje kroz mjesečne rate koje idu od države i grada Zagreba, a tako će još par godina i onda se rate preusmjeravaju u blagajnu Ingre,a ako se ne varam to je preko 50 milja kuna godišnje!
ako itko uđe u dokap Ingre to će biti ponajviše zbog Arene i keša koji će ona uskoro donositi, a tu je onda još i dosta poslova u inozemstvu kao bonus tako da ingra može opstati, ali to sad ponajviše ovisi o poslovodstvu i NO koji moraju pod hitno nači strateškog partnera koji bi s bankama dogovorio reprogram i deblokirao račun, a za par godina keš od Arene sljevat će se u kasu.
Ako je iGH mogao napraviti reprogram i dobiti svježi keš od Rusa i mirovinaca, onda to još prije može Ingra, znači problem može biti samo u poslovodstvu Ingre!
Ingra je sad kocka s malim ulozima, ali ako Ingra opstane ovih 4 kn može se u par godina pretvoriti u 20-30 kn jer burza je mjesto gdje se svaki dan sukobljavaju panika i pohlepa
Niste u pravu.Jedino prodajom Arene INGRA se može developirati,tj.baviti se svojim osnovnim biznisom,a tada se i ostala imovina može prodavati na tanane kao npr Dvori Lapad.Problem je što je INGRA zagrizla prevelik zalogaj tj.Arenu
i ima kratki rok vračanja kredita.Izlaz je i u preoduženje rokova otplate,pretvaranje kratkoročnih obveza u dugoročne uz smanjenje kamata.Tek tada Arena ne bi trebala u prodaju.
Bitno je da rješenja postoje i da ima niz mogućih rješenja i da će INGRA
vjerovatno opstati.Zašto vjerovatno.Ovo je ipak Balkan i nikada ne znaš tko će te zaskočiti iza kantuna.
U INGRI očekujem med i mlijeko!
Ili od 12 do 3,75 ?
[/quote]
Najniža cijena je bila 2,80 pa bi bilo vjerovatnije da neće povući preko 10.
A tih 10 bo mogla biti cijena ulaza strateškog partnera.
Da li je strateški partner počeo kupovati,skupi desetak posto do 10 i smanji prosjek ulaza.
Napomena:Strateški partner nisam ja,tj ja ne kupujem.Dapče,pomelo me na 4,2x dok sam čekao da dođem na gledalicu jer mi je unuk igrao neke borbene igre.Jučer ujutro sam
tu cijenu iznad 4,2x smatrao dobrom za izlaz.Sada je to odlično za ulaz.
U INGR napokon zera meda i mlijeka,sa šancama da se pretervori u bujicu.
Čestitke onima koji su unutra,a onima koji su izašli preko 4,20.
[/quote]
Pošto danas ide rasprodaja onda je vjerovatnije 2,80 nazad na minimum koji crni rast kad svijetske burze padaju kao pokošene.