INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Sretnici”su dokapitalizirali cca 6 mil.dionica po 20,a dionica je u jednom trenutku pala na 2,80.
Pušing,od 86% za dugoročne dokapitalizante.Sada je malo bolje jer je pušing samo 82%.
Dokapitalizacija je predviđena do 22,5 mil dionica.Dakle,još devet miliona dionica,koje bi trebao dobiti strateški partner.Po kojoj cijeni?Može po bilo
kojojk cijeni s obzirom da je dionica bez nominalne vrijednosti.
Mislite,da je slučajno da je dionica bez nominalne vrijednosti.
Dokapitalizacija ovih devet miliona dionica može krenuti odmah i sada.
Po kojoj cijeni.Koliko bi vi platili?Ja predviđam-od 4 do 20.Sredina je 11,pa bi dokapitalizacija po 10 bila logična.Mislim da kupnja do 5 donosi sigurnu zaradu s obzirom da dokapitalizanti nisu vjerovnici,a naročito dobavljači
koji dokapitaliziraju potraživanjima.Oni su gori od tsunamija jer im u pušingu pomaže sindikat.

Bit će bolje netko viče,na zapadu staro slovo,na istoku ništa novo…

Ili opa ,ili tropa!

Ingra nema što revalorizirati od svoje imovine po nižoj cijeni. Po tom pitanju ima clean start, jer ima kvalitetnu imovinu koja ni u krizi ne gubi na vrijednosti. Dakle sva tri veća objekta koja posjeduje (Dvori Lapad, Arena i upravna zgrada) mogu se revalorizrati ulaskom RH u EU samo po višoj cijeni a ne nižoj. Vrijednost Arene je fiksirana strogo uređenim ugovorom sa RH i gradom Zagrebom i tu se nema što dodavati niti oduzimati, Dvori Lapad – Dubrovnik, bespredmetno rasravljati o smanjenju vrijednost, upravna zgrada – kvalitetno napravljena, top lokacija, glavni grad Zagreb.
Idemo dalje: dokapitalizacija – vjerovatno po 10 – 20 kuna, ulazi strateški partner u dil i dobija gotove predugovorene projekte, ulijeva svježi keš u firmu i time sam sebi diže vrijednost kupljenih dionica kroz dokapitalizaciju. Moguće i najvjerovatnije postaje i većinski vlasnik ako se izda novih 13545200 dionica po 10 kuna. Te dionice ionako neće vidjeti burze, tako da će broj dionica sa kojim će se aktivno trgovati i dalje ostati isti.
Došlo je vrijeme da se dionice ”prebroje i zaključaju” i uživa u rastu vrijednosti. Ugodno veče!

opet dolaze milijuni novih dionica???? kuku-lele [emo_mrgud]

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

Dokap po 20 kn bi bio sasvim u redu i nevjerujem da će ići ispod toga, pogotovo ako bi ulagać išao na većinsko vlasništvo, nego mene interesira tko je mlada??

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ljudi što vam je gdje dolaze milijuni dionica????? Na burzu???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ingra nema što revalorizirati od svoje imovine po nižoj cijeni. Po tom pitanju ima clean start, jer ima kvalitetnu imovinu koja ni u krizi ne gubi na vrijednosti. Dakle sva tri veća objekta koja posjeduje (Dvori Lapad, Arena i upravna zgrada) mogu se revalorizrati ulaskom RH u EU samo po višoj cijeni a ne nižoj.

Kolega, ,uz dužno poštovanje mislim da ove nema uporište u logici a kamoli u nečem drugom.
Npr. ako imate prijatelja u Dubrovniku zamolite ga ili ako sete Vi sami tamo prošetajte u Dvore Lapad negdje oko 20.00 h navečer vidjet će te koliko svijetla upaljeno u zgradi odnosno odmah će te onako cca odoka vidjeti koliko je samo stanova prazno ili puno.
Tek kad to vidite onda će te znati da li tržište vrednuje tu imovinu na isti način na koji je vrijednuju poslovne knjige te kolika je stvarna financijska razlika.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

….i sve to bazirate na ovoj traljavoj obavijesti koja moze znaciti stosta i nista….e stvarno svasta

Strana kompanija zainteresirana za ulazak u Nexe

Ingra nema što revalorizirati od svoje imovine po nižoj cijeni. Po tom pitanju ima clean start, jer ima kvalitetnu imovinu koja ni u krizi ne gubi na vrijednosti. Dakle sva tri veća objekta koja posjeduje (Dvori Lapad, Arena i upravna zgrada) mogu se revalorizrati ulaskom RH u EU samo po višoj cijeni a ne nižoj.

Kolega, ,uz dužno poštovanje mislim da ove nema uporište u logici a kamoli u nečem drugom.
Npr. ako imate prijatelja u Dubrovniku zamolite ga ili ako sete Vi sami tamo prošetajte u Dvore Lapad negdje oko 20.00 h navečer vidjet će te koliko svijetla upaljeno u zgradi odnosno odmah će te onako cca odoka vidjeti koliko je samo stanova prazno ili puno.
Tek kad to vidite onda će te znati da li tržište vrednuje tu imovinu na isti način na koji je vrijednuju poslovne knjige te kolika je stvarna financijska razlika.

[/quote]
Koliko znam sada je zima i normalno da je i u prodanim stanovima mrak. Da ne pišem više ovdje možeš sam istražiti.
http://www.booking.com/hotel/hr/dvori-lapad.hr.html?aid=333370;label=dvori-lapad-iWoqxB4aQR4FbUr7SFz*dQS20513827410:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CLTHpP6Yw7UCFchc3god5FkAnA

Ingra prodala 40 posto Dvora Lapad

Hahaha, pa kako su to ovi bogataši iz dvora lapad zaboravili ostaviti upaljeno svjetlo preko zime zar neznaju da to tjera lopove??

Rekao bi moj kolega, navalili na INGRU ko gladni psi, hoće propast i gotovo ali ne damo se mi.[emo_palacg]

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Plan restukturiranja za ingru je uskoro gotov nakon čega će se razgovarati o ulasku strateškog partnera, a interesa od stranih kompanija ima!

Izvor večernji list

New Report

Close