Zanimljivo je to da moderator pušta novopečene investitore da laprdaju gluposti o stečaju Ingre i kada zamolite moderatora da ih makne, on makne Vas tj mene danas. Mi koji smo skoro i preko 5 godina na forumu imamo manje privilegija od novopečenih pridošlica koje su pune znanja i vrlina, a znanje im je u otvaranju novih nikića kako bi svakodnevno pljuvali po dionicama u ovom slučaju po Ingri.
Tko je nama kriv što smo uložili lovu u Ingru, nitko sami smo si krivi, to je bila i je naša odluka.
Te novopridošlice pišu bez argumenata i znanja a odmah dobiju super ocijene, to je dokaz da jedni te isti likovi otvaraju hrpe nikova kako bi pljuvali po drugima.
Imam osjećaj da je ovaj forum izgubio osjećaj sa imenom “POSLOVNI”.
Molim administratora da mi opet ne obriše post
Hvala
Vezano za zadnji FI:
“Ovo izvješće sadrži određene izjave koje se odnose na budućnost poslovanja Grupe, a koje se mogu prepoznati po upotrebi izraza koji označavaju budućnost kao što su “će biti”, “planirano”, “očekivanja”, “predviđanja” i slični izrazi, odnosno po izjavama o strategiji, planovima ili namjerama. U takve izjave
spadaju i opisi novih projekata čija se realizacija očekuje ili ih je Grupa već započela, kao i očekivane potražnje kupaca za tim proizvodima. Ovakve izjave odraz su trenutnih stavova Grupe o budućim događajima i podložne su određenim rizicima, nesigurnostima i pretpostavkama. Mnogi faktori mogu uzrokovati da stvarni rezultati, učinci ili postignuća Grupe budu znatno drugačiji od rezultata, učinaka ili postignuća koji su izraženi ili se naslućuju iz takvih izjava koje se odnose na budućnost.
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/INGR-fin2012-1Y-NotREV-K-HR.pdf
I meni moderator ne objavljuje postove, valjda zato što pišem pozitivno i nikome ne želim stečaj niti loše poslovanje.
Nije dobar trend niti nama ni u EU, ali proći će loš period i nastupiti će neka druga vremena.
Ingra je napravila vrijednosna usklađenja (otpis na teret rashoda razdoblja) u iznosu 63 mil. i pozdravljam tu hrabru odluku.
Sretno svim građevinarima.
U zadnjem tromjesječju 2012 Ingra smanjila dug (uz blokadu) za skoro 20 mil. kuna što je bitno više nego u prethodnim razdobljima što znači… ? [emo_plazi]
Pa i nije tako loše za firmu kojoj je i blokiran raćun
od kuda onda preko 116% porast inozemnih poslova
po tome kako se ovdje pisalo izgledalo je da će zaraditi ništa
no vidim samo pad od 27 posto što nije uopće ćudno shodno koliki su pad imali drugi i koliko je zadnja godina bila teža po cijeli sektor od 2011
u biti izgleda da INGRA funkcionira sasvim normalno toliki gubitak nebi bio ni cudan za firmu cij raćun nije uopće blokiran…..
prihod pao 27% a dionica stotine posto nije bas srazmjerno….
Ingra nije otišla u predstečajnu nagodbu iz jednostavnog razloga, jer bi u tom
slučaju -IZGUBILA ARENU. Iz prodaje te nekretnine , namirili bi se najbitniji dugovi.Arena služi za pokriće bitnih jamstava, što bi u slučaju gubitka istog, dovelo u pitanje održavanje tekućih ugovorenih poslova koji donose kakve-takve
prihode.
Znači- ili stečaj , predstečaj ako se oproste od Arene i nabave nova jamstva, koja im trebaju u poslovima developera – ili oporavak, ulaskom novog partnera.
Smijali ste se nama na IGH, naša bilanca je čista a vi tonete i tonete. Rugala se sova sjenici, kao što rekoh prije FI!!!
Kupio bi za soma kuna Ingru pa bi molio Ingromana i Invertera za mišljenje.
Hvala
@ Mangat
Mi imamo Arenu ,a vi bogami Juru.