Frendić ko bolje analizira ti ili ja?
Moja analiza je meni rekla da prodam na 54k tvoja tebi ne. E sada ti piši kolko hočeš koju si ti koristio i kako je ona dobra. Rezultat svi vidimo. Ja sam se jedino zeznuo kaj sam ulazi ponovo na 46 i 45. A kada govoriš o perepektivi nebi baš rekao da IGH nema bolju
i ja čitam isto te obavjesti kolega i vrlo dobro znam za pojam straha u tržištu. Samo INGR danas papa i ide ispod 40000 hiljada.
To je glupost investitora a ona se nemože izračunat teh. ili fund. analizom. Mislim da ljudi na ovom forumu zanemaruju ljudsku glupost i novopečene dioničare HT.
Sa komentarom iz Businessa se slažem skroz ali smatram da pravi analitičar nesmije takve stvari zanemariti i kupovati samo zato što firma ima perspektivu. Treba tržište gledati kao cijelinu. Sa HT om smo dobili 200 000 ili 300000 novih dioničara koji su lako došli do para od HT-a i utukli u sve kaj je dobro tako i INGRu, a kad je počelo padat šta mislite da su oni počeli radit. Kupovat još ili prodavat ko samunuti?
Trenutno….
Tržišna cijena / Knjigovodstvena vrijednost
3,67
P/E
37,59
Ostali građevinari su trenutno na iznad 5 booka, i P/E iznad 40-50
Pa onaj tko prodaje neka razmisli šta će kupiti.
A da će INGRa padati do booka3, nema šanse.
i to je na ovakvom tržištu i u ovim uvijetim kao malo ili?
Kolega zg28, vaše šuplje komentare neću ni komentirati.
hahah
Kolega Baš mi je drago. Samo vidit čemo danas dali će biti sretnika na INGR ispod 40000[lol] [lol] [lol]
Bude bude
i to je na ovakvom tržištu i u ovim uvijetim kao malo ili?
Kolko imas godina?
18?
Ostavi se dionica i analiza i odi premeci papire u neku banku.
opa prva prodaja na 40000. sad kreče panika ali ne nije to panika ma to Vam se samo fondovi igraju.
Moš mislit pa daj se ljudi otrijeznite više i prihvatite realnost
Frendić ko bolje analizira ti ili ja? Moja analiza je meni rekla da prodam na 54k tvoja tebi ne. E sada ti piši kolko hočeš koju si ti koristio i kako je ona dobra. Rezultat svi vidimo. Ja sam se jedino zeznuo kaj sam ulazi ponovo na 46 i 45. A kada govoriš o perepektivi nebi baš rekao da IGH nema bolju
Poštovani kolega ćemu ovo ‘ napaljivanje ‘?
O kakvim analizama pričate?
Analizu niste dali niti vi niti ja, stoga ne znam o čemu pričate?
Duži period govorim da je Ingra kvalitetna kompanija s tradicijom, te da je pitanje vremena kad će krenuti na još višu razinu, pri tome uzimajući u obzir širenje poslova na Rusiju i ostale bivše članice SSSR-a.
Nadalje istina Ingra je osjetila blagu korekciju, no nema razloga zašto bi netko sada izlazio, pogotovo kada su metafazi poslovi vezani uz proizvodnju biogoriva.
Dakle imatelji Ingre mogu jedino profitirati.
Nadalje ova tvrdnja za IGH je smiješna, te je apsurd uopće pročitati vaše mišljenje, odnosno izjavu.
[color=blue]Ulažite u znanje!
Ulažite u Ingru i IGH![/color]
Kolega ko je bio u pravu u 10 mjesecu Vi ili ja. Ajmo bit korektni pa dajte odgovorite bar jedanput
fala igh imam od 3500 hiljade i kupujem ga stalno
Kolega Von Braun pustite intelektualca da razvija svoje viđenje, svatko ima pravo na to, ali to je dokaz nečijeg mentalnog sklopa.