INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

"Gubitak je zanemariv u odnosu na cijenu dionice"
Ne vadi rijeci iz konteksta. U odnosu na IGH i DLKV trzisna kapitalizacija je samo 52 milijuna kuna u odnosu na 140 milijuna ža DLKV i 70 milijuna za IGH, a imaju Arenu u vlasnistvu. Stravicno je podcjenjena dionica INGRA.

Bitna je razlika i u tome što je recimo kod DLKV ostvaren rast prihoda, a kod INGRE pad od 27 %… i kod IGH i kod DLKV je izvršeno usklađivanje bilance, kod INGRE nije… i IGH i DLKV imaju račun u funkciji a ne u blokadi… i na kraju i IGH i DLKV imaju ugovorenih poslova u MLRD. kuna…
Možda i otuda veća tržišna kapitalizacija…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Loše građevinare u stečaj a poštene i perspektivne čitaj veziste treba pogurat to je cilj vlade, i neka je…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Pa zar kolega nije uvijek bilo tako, samo svaka garnitura ima svoje konje za jahanje…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Manji prihodi od očekivanog, [emo_namigusa]znači 1 kvartal 2013 pozitiva! Lp!

Uhuhuhuhu 125 milijuna!!!!! A da očiste bilancu bilo i ajme… Pa-pa gospodo

Da nakon treceg kvartala je gubitak bio 90 milja a sad bi trebao biti dobit, drukeri presmijesni ste u želji ža rušenjem cijene.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Arena je opterećena sa mislim 30 milijuna dolara što je sam Oppenheim rekao da je zanemarivo u odnosu na vrijednost građevine.

Veliki stručnjak kao vi bi mogao potražiti zk uložak i vidjeti da je zalog za kredit BKS banke oko 60 mil. eur. tek toliko

@ hik
Koliko je do sad otplaćeno, imate u bilanci pod dugoročne obveze 237 milijuna kuna što je 3o tak milijuna eura. Lijep pozdrav

Arena je opterećena sa mislim 30 milijuna dolara što je sam Oppenheim rekao da je zanemarivo u odnosu na vrijednost građevine.

tržišna vrijednost građevine po meni nije niti tih 30 milijuna dolara jer da je pokušaju prodati, ne bi imali kome! u ovoj krizi ne mogu se prodati niti stanovi, vile, a kao prodala bi se sportska dvorana, kako da ne, svi stoje u redu i čekaju tko će prvi [emo_palacd]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

izvjestaj je u očekivanom, dionica je prejeftina ali bez novih poslova i nema budućnost.Ćinjenica da se ode očekuje preokret , evo jedan manje na tržištu, Konstruktor zamislite dioničare pravnica šef računovodstva i rukovoditelj gradnje, e moji radnici šta ste mislili i nadali se

OVO je bitno !

U situaciji kad se ovdje gradi na kapaljku , firma stalno povećava poslove i prihode vani ! ..a kad dobijemo DOHUUUUUU……

U usporedbi s 2011. godinom, prihodi s inozemnih tržišta u 2012. godini povećali su seza 116%
♦ Prihodi s inozemnog tržišta čine 56,83% ukupnih poslovnih prihoda “

Da nije HE HAdita izvještaj bi bio i više nego solidan.

New Report

Close