INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INGRA moze u JPP kao sto ja mogu letjeti u svemir… Nemaju kune, a ne da financiraju nesto. i gospodo sto vam je s Katrom? Vidim gradite

Prodaje se sve je bliže izvješće.[emo_plazi][emo_plazi][emo_plazi]

baš me zanimaju usporedni iznosi kapitala i rezervi te gubitka u odnosu na zadnji FI… posebice zbog blokiranog računa… [emo_namigusa]

očeš se osječat bolje jer meni izgleda da nećeš ako ne bude minus odavde do Pekinga.Zašto te lngra toliko mori da visiš na njoj ka na nijednoj drugoj dionici, jesi ljut na nekoga u lngri, jesi ispušija lovu , nešto je sigurno a najmanje da nam otvaraš oči

Očito da je popušio lovu,pa se tješi na ovaj način.

idući tjedan će bit bolje...

Udrite to bolje po bidu, čekam negdje iza ćoška. [emo_smijesak]. Izvješće bolje nego prošle godine.[emo_palacg]. Pomalo se vide rezultati nedovršene rekonstrukcije. Priliv iz inozemstva sve veći.

Čekaš na 2.00 ili čak na 2,2o ?
[/quote]ne baš tako nisko. u par naloga od 3,40-3,70. Pokušavam i ja malo smanjiti prosjek, no izgledi su mi slabi. ako prije ode preko 4,20 ići će po asku.

neće uvijek biti ovako.

Samo da ste se malo raspitali u Ingri, i da ste malo bilježili kad se završava koji posao, kad bi mogla bit isplata mogli ste znat otprilike kakvo će izvješće bit.

Ne očekujte čuda od ovog izvješća. Ako ste uložili u Ingru zbog ovog ili slijedećeg izvješća onda ste pogriješili dionicu. Zbog izvješća neće rast cijena dionice, nego zbog nečeg drugog.

a mislim da će ići još jedom dole,prodaja se sprema,isti princip kao i ranije ovi okrugli nalozi se slažu a u pozadini ih pokrivaju sa par jačih naloga,bit ce vatreno u petak, il možda tek u pon. ko misli da će do 3kn?

tu se i dalje pise ko da sutra nemoze se predat zahtjev za stecaj,jos gore ,zapravo je nevjerojatno da jos nije pokrenut…
ovo pisem jer ,znamo da svake godine su gubici novi i ogromni..negdje tome mora doci kraj..

http://www.profitiraj.hr/novosti/linic-nema-vise-stecaja-oporavak-tvrtke-ili-prodaja-nekretnine/

O plaćama i uvjetima rada u toj tvrtki predsjednik Uprave Igor Oppenheim rekao je: “Kod nas pripravnički staž traje šest mjeseci i u tom razdoblju plaća se kreće oko 4-5 tisuća kuna. Međutim, neki jako brzo napreduju, tako da plaća vrlo brzo može narasti na deset ili dvanaest tisuća kuna. Ingra je oduvijek imala plaće veće od prosjeka, no riječ je i o vrlo odgovornim poslovima. Treba isto tako uzeti u obzir da je većina naših zaposlenika visokoobrazovani kadar, od čega su dvije trećine inženjeri. Uostalom, plaće u našoj tvrtki dijelom su određene i tržištem radne snage jer samo tako možemo imati najbolje djelatnike. Uz plaće, zaposlenici imaju i druge dodatne pogodnosti, poput službenih mobitela koji ima svaki treći zaposlenik, a svojim ljudima plaćamo i poslijediplomske studije, stručna usavršavanja, specijalizacije, tečajeve stranih jezika i kompjutorske tečajeve.”
Da je Ingra tvrtka u kojoj svaki zaposlenik može napredovati do najviših položaja, pokazuje i primjer njezina šefa: “I ja sam u Ingri počeo kao pripravnik, to mi je bio drugi posao u životu. Prije Ingre kraće sam radio u Nami, a onda sam otišao u Ingru jer me taj posao više zanimao, premda mi je tadašnja plaća u Nami bila veća od plaće koju su mi ponudili u Ingri”, otkriva predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim.

New Report

Close