Kolega turbo jeste li zaboravili uračunati novac od Arene? Zbrojite i to.
[/quote]
medigo u redu lova dolazi,al gdje je. 2010 -90mil. 2011 -90mil. 2012 3/4 -111mil.
poslova nabrojano 700mil kuna .od arena kapne, pa kad će se onda više maknuti minusi od tih 100miliona godišnje…
[/quote]Loše se obavještavaš. Pogledaj koliko je smanjen ukupni dug INGRE u zadnjih nekoliko godina, što swapom ali i KEŠŠšššom. Tu ide dio love.
[/quote]
INGRA je dužna preko 1.000.000.000,00(milijardu kuna)-znači po jednom od 105 zaposlenika cca 10.000.000,00 (deset miliona kuna) i neto gubitak za zadnje tri godine 300.000.000,00(miliona kuna)-105 zaposlenika[emo_smijesak]-znači sa tim brojem zaposlenika to je moguće vratiti za cca 20 godina-u idealnim uvjetima
Ovo je već stotinu puta viđeno ovdje. Dakako pošto sam "stari okorjeli vuk" nešto ovako sam i predviđao zadnjih dana, pa sam dijelom u kešu. Preprozirno je, ali uvijek upali. Sada treba samo odrediti pravi momenat za povratak i na račun spremiti još koju tisućicu komada. Dakle "ekipa" naprijed, navijam za Vas. Kao što je jedan kolega maloprije naveo "psihologija je opet odradila svoje"! Budno Vas motrim![emo_smijeh]
od ovog momenta imam jednog više na ignore… dosta mi je bilo slušat njegove gluposti
Povratak i po 4 će biti postignuće za neke![emo_smijesak]
Prošle su godine kada se od 10 tisuća komada moglo napraviti 50. Daleko je to iza nas.
Povratak i po 4 će biti postignuće za neke![emo_smijesak]
Kolega,kaj bi vi stavili i 4 kune na račun ako znate da je zblokiran i da ih nema nazad?-nemojte ljude navlačiti ako ste vi izgubili-moral je jedino kaj vrijedi
Kolega,kaj bi vi stavili i 4 kune na račun ako znate da je zblokiran i da ih nema nazad?-nemojte ljude navlačiti ako ste vi izgubili-moral je jedino kaj vrijedi
[/quote]
Ne bi, ne bi ni 4, ali 3,50 vrlo rado i na blokirani![emo_palacg]
branitelju,
malo se informiraj koliko je dužna pa onda pišite. Nemojte pisati paušalno. Kupujte, sada vam je prilika za burek sa prodajom na 4,40.
[/quote]
Ne bi, ne bi ni 4, ali 3,50 vrlo rado i na blokirani![emo_palacg]
[/quote]
Kolega,možda vi bi,ali rijetko tko drugi bi svjesno ulagao u nekaj ovakvo-to prelazi granicu kocke i prelazi u nekaj drugo